Ben ilk kutu olarak düşüncesine de başvurduğum @Angelica Nın kutusu olan 6 numaralı kutuyu açmak istiyorum. Son kararım.
Dediğim gibi mavi hissediyorum umarım mavidir kutum
Ben ilk kutu olarak düşüncesine de başvurduğum @Angelica Nın kutusu olan 6 numaralı kutuyu açmak istiyorum. Son kararım.
Yarışmada fikirler değişebilir tabikiİnşallah 500.000 vardır ve pişman olursun demek geldi içimdenyarışmada ne yapacağını sona bıraksaydın keşke. Bir anlamı kalmıyor
Bi de son kararım demeden biraz yorum yapmamıza müsade et. Aklındaki kutuyu hemen açmaYarışmada fikirler değişebilir tabiki
Onun avatarı kendi sankiOnların kapatacakları bir hayvan var bari, senin çirkinliğini kapatacak bir varlık yok şu dünyada.@Dosi
Son kararım dedin açacağız ama @Angelica da burada ne hissediyor önce ondan görüş alalım![]()
1000 TL açtık fena değilMavi hissediyorum ben![]()
Angelica kutusunda 1.000 TL vardı güzel başlangıç olduTeklife son 7 kutu ama açacağın kutudaki kişiler burada varsa fikirlerini de alalım bence
![]()
Peki bekliyoruzKısa bir yemek arası verip 10 dk ya geliyorum izninizle.
Kısa bir yemek arası verip 10 dk ya geliyorum izninizle.
Sen beni gör. Ben daha garip yapacağım olayıVMYM'da her hafta garip olaylar olmaya devam ediyor arkadaşlar![]()
6 fazla olmuş ya her gün 1 kutu açıp 1 aya yayarız
O da olurBu yemek arasında burada olup da oy kullanmak isteyen olursa 4 adet çeyrek final konumu oylayabilir
![]()
En Favori Eurovision Şarkısı 2000'ler Çeyrek Final- Everyway That I Can vs Fairytale
Evet Eurovisin şarkılarını oyladığımız etkinlikte çeyrek finale geldik. Çeyrek final oylaması 2 gün sürecektir. Eşitlik durumunda da 1 gün sürecek düello konusu açılacaktır. 2003-Everyway That I Can - Türkiye 2009-Fairytale-Norveç @Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵...fav10.net
------
6 fazla olmuş ya her gün 1 kutu açıp 1 aya yayarız![]()
Bir laf söylesin de ne olursa olsun.Onun avatarı kendi sanki![]()
Tabiki , bundan sonra size bu emojiyi kullanayım.🙂
Bugün kutunda ne hissediyorsun?Bir laf söylesin de ne olursa olsun.![]()