Avatarındaki gömlek gibi masmavi kutu açacak.Sanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.
------
Her zaman buradayım ben.
Avatarındaki gömlek gibi masmavi kutu açacak.Sanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.
------
Her zaman buradayım ben.
Kutusunda 5.000 TL vardı. Güzel gidiyorsun. Teklife son 6 kutuuuuuO zaman benin son kararım Acun bey @xdragxx
Evet, oyun oynuyordum bildirim gelince geldim hemen. Genelde kutum sonlara doğru tercih ediliyordu, o yüzden çıkmıştım.Bildirim gelince ışınlandın demek
Henüz mavi açamadım. Nerde bu maviler.Kutusunda 5.000 TL vardı. Güzel gidiyorsun. Teklife son 6 kutuuuuu
Teşekkür ederim. Kutunda sarı vardı.Evet, oyun oynuyordum bildirim gelince geldim hemen. Genelde kutum sonlara doğru tercih ediliyordu, o yüzden çıkmıştım.
Sen bulacaksın onu daHenüz mavi açamadım. Nerde bu maviler.
Oh, kırmızı çıkmamış.Kutusunda 5.000 TL vardı. Güzel gidiyorsun. Teklife son 6 kutuuuuu
Kırmızıdan iyidir, umarım iyi bir para kazanırsın.Teşekkür ederim. Kutunda sarı vardı.
Ne var bakalım yemekteBende Mircan yemek molasındayken fırına atacağım yemeği hazır ettim attım. Şimdi vaktim bol
Afiyet olsun şimdidenBende Mircan yemek molasındayken fırına atacağım yemeği hazır ettim attım. Şimdi vaktim bol
Doğum günün nedir?Afiyet olsun şimdiden
23 mart diyorum ve 23 numaralı kutuyu yani @cehennet in kutusunu açmak istiyorumDoğum günün nedir?
Izgara kanat fırın telinin üstüne sermişim yanınada kızarmış patatesNe var bakalım yemekte
Güzeeel afiyet olsun yanına da bulgur pilavı yapIzgara kanat fırın telinin üstüne sermişim yanınada kızarmış patates
Simit sevmiyordu sanki. Bu aralar yapayım onu @xdragxx
Mercimekli bulgur düşündümde patates vardı gerek yok dedimGüzeeel afiyet olsun yanına da bulgur pilavı yap
Yok seviyorum ama uğraşmaya değer bir şey olarak görmüyorum hazır alınır yaniSimit sevmiyordu sanki. Bu aralar yapayım onu @xdragxx
Kendisi yok sanki ama ben onun kutusundan mavi hissediyorum.@cehennet kutunda ne hissediyorsun o zaman?