Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Yarışma başlıyor o zaman hafiften toplanıııııııııııııııın.

• Beğendim
Reactions: STAR
Akıl değildi, yapacağı gıcıklığı yazdım demiştim :A Başa sarmayalım hem orda @12.Adam etiket olmasaydı yazmazdım. Tek sen olsaydın karışmazdım zaten. 'aranızı bozuyormuşum' ya güya @xdragxx
------

Şuan burda yoğun mesaj yazdığıma göre öyleyim :A

@xdragxx 'ın iddiaları. Açıklamaya muhtaç iddialar. Benimde aklımı karıştırdı.:A

Herkese Merhaba ben Muhammed.
Forumdaki Nickim Mircan Saye. Mircan ; Aydınlık , Saye ; Gölge demek. Her insanın bir aydınlık bir de karanlık tarafı vardır.Bu yüzden bu nicki seçtim.

Yarışmaya katıldığıma sevindim.Mavi çok açmış olsamda bir kere 500.000 açmış olmam beni üzmüştü. Ama bugün kutumda mavi hissetiğim için kutuma gitmeyi düşünmüyorum . Hamdi bey eğer güzel bir teklifte bulunursa kabul edebilirim.

Yarışmacı olarak burda olmak heyecanlıymış Acun bey.🙂

Forumdaki Nickim Mircan Saye. Mircan ; Aydınlık , Saye ; Gölge demek. Her insanın bir aydınlık bir de karanlık tarafı vardır.Bu yüzden bu nicki seçtim.

Yarışmaya katıldığıma sevindim.Mavi çok açmış olsamda bir kere 500.000 açmış olmam beni üzmüştü. Ama bugün kutumda mavi hissetiğim için kutuma gitmeyi düşünmüyorum . Hamdi bey eğer güzel bir teklifte bulunursa kabul edebilirim.

Güzel bir tanıtım oldu bu kadar uzun bir tanıtım yapmamıştı diğer yarışmacılarımız :A
Bakalım şimdiden strateji oluşturmuşsun bol şans. O zaman ilk 8 kutudan ilkiyle başlayalım.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: STAR and 12.Adam

İnşallah 500.000 vardır ve pişman olursun demek geldi içimden :A yarışmada ne yapacağını sona bıraksaydın keşke. Bir anlamı kalmıyor

• Güldürdün
Reactions: STAR
Güzel bir tanıtım oldu bu kadar uzun bir tanıtım yapmamıştı diğer yarışmacılarımız :A
Bakalım şimdiden strateji oluşturmuşsun bol şans. O zaman ilk 8 kutudan ilkiyle başlayalım.
Ben ilk kutu olarak düşüncesine de başvurduğum @Angelica Nın kutusu olan 6 numaralı kutuyu açmak istiyorum. Son kararım.

• Beğendim
Reactions: Angelica