Aynen. O kilit kısmında mesajı diğer konuya alıp kınamıştım onları. Orda da beni tersledin![]()
Orada akıl verdin diye terslemiştim.
Aynen. O kilit kısmında mesajı diğer konuya alıp kınamıştım onları. Orda da beni tersledin![]()
Akıl değildi, yapacağı gıcıklığı yazdım demiştimOrada akıl verdin diye terslemiştim.![]()
Şuan burda yoğun mesaj yazdığıma göre öyleyim@Dosi müsaitse neden olmasın![]()
Yahu ben kendi çektiğim fotoyu paylaşıyorum, gidipte Google görseli atmıyorum![]()
Üzerinde imzan mı var ne bileyimYahu ben kendi çektiğim fotoyu paylaşıyorum, gidipte Google görseli atmıyorum![]()
Kanıtlayabilirim tarihler ileÜzerinde imzan mı var ne bileyim![]()
Ne iddiasında bulundum@xdragxx 'ın iddiaları. Açıklamaya muhtaç iddialar. Benimde aklımı karıştırdı.![]()
Güzel bir tanıtım oldu bu kadar uzun bir tanıtım yapmamıştı diğer yarışmacılarımızHerkese Merhaba ben Muhammed.
Forumdaki Nickim Mircan Saye. Mircan ; Aydınlık , Saye ; Gölge demek. Her insanın bir aydınlık bir de karanlık tarafı vardır.Bu yüzden bu nicki seçtim.
Yarışmaya katıldığıma sevindim.Mavi çok açmış olsamda bir kere 500.000 açmış olmam beni üzmüştü. Ama bugün kutumda mavi hissetiğim için kutuma gitmeyi düşünmüyorum . Hamdi bey eğer güzel bir teklifte bulunursa kabul edebilirim.
Yarışmacı olarak burda olmak heyecanlıymış Acun bey.🙂
İnşallah 500.000 vardır ve pişman olursun demek geldi içimdenHerkese Merhaba ben Muhammed.
Forumdaki Nickim Mircan Saye. Mircan ; Aydınlık , Saye ; Gölge demek. Her insanın bir aydınlık bir de karanlık tarafı vardır.Bu yüzden bu nicki seçtim.
Yarışmaya katıldığıma sevindim.Mavi çok açmış olsamda bir kere 500.000 açmış olmam beni üzmüştü. Ama bugün kutumda mavi hissetiğim için kutuma gitmeyi düşünmüyorum . Hamdi bey eğer güzel bir teklifte bulunursa kabul edebilirim.
Yarışmacı olarak burda olmak heyecanlıymış Acun bey.🙂
10 dk daha var başlamasınaGüzel bir tanıtım oldu bu kadar uzun bir tanıtım yapmamıştı diğer yarışmacılarımız
Bakalım şimdiden strateji oluşturmuşsun bol şans. O zaman ilk 8 kutudan ilkiyle başlayalım.
Ben ilk kutu olarak düşüncesine de başvurduğum @Angelica Nın kutusu olan 6 numaralı kutuyu açmak istiyorum. Son kararım.Güzel bir tanıtım oldu bu kadar uzun bir tanıtım yapmamıştı diğer yarışmacılarımız
Bakalım şimdiden strateji oluşturmuşsun bol şans. O zaman ilk 8 kutudan ilkiyle başlayalım.
Ben konudan giderek çürüttüm. O tarz şeylerle uğraşmamSabah Dosi bizim aramızı bozuyor demiştin. Onu diyoruz@Dosi
Onların kapatacakları bir hayvan var bari, senin çirkinliğini kapatacak bir varlık yok şu dünyada.Kuz bu Çiğdem cadolozu sincap Dosi dış mihrağı tavşan paylaşıyor ayol bunlar çirkinliklerini niye şirin hayvanlarla kapatmaya çalışıyor be😱