Sesini bile özlemişim. Güzel bir sürpriz oldu.Final heyecanlı gitmiyor. Dicle ve Barış sahneleri sıktı.
Ceyda ekip kurmuş. Herkes onu onaylıyor. . Kimse itiraz etmiyor. Hayalimde ki ortam.
------
Gelinde sevdiğine varsa tam olacak. Kadın yıllardır bekliyor Kıraç'ı
------
Yaa Canan Ergüder sürpriz yapmış. Suan konuşuyor. Final onsuz olmazdı zaten.@Aserat beklediğimize değdi.
@Emre Ozansoy konusunu açsana. Sürpriz diye.
Sesini bile özlemişim. Güzel bir sürpriz oldu.![]()
Evet, telefondan takip etmeye çalışıyorum.Sen izliyormuydun. Bilmiyordum izlediğini. Sesiyle moral oldu ekibe.![]()
Evet, telefondan takip etmeye çalışıyorum.Senin de dediğin gibi final onsuz olmazdı zaten.
![]()
Ya, 2 hafta önce bırakmıştım izlemeyi tekrardan ama dayanamadım finali izliyorum.Bu zor şartlarda finali izliyorsun demek. Ekip kendi dizisini izlemek için bile bu kadar zahmete katılmaz yaa![]()
Ya, 2 hafta önce bırakmıştım izlemeyi tekrardan ama dayanamadım finali izliyorum.![]()
Mutlu sonları pek sevmem, ama burada öyle olacak olması sevindirir.Bende aylardır izlemiyorum ama finali izlemek istedim. Canan Ergüder'i görürüz belki diye. Değdi izlememe. Mutlu sonla bitecek gibi. Ekip kendi ajansını kuracak sonunda.![]()
Mutlu sonları pek sevmem, ama burada öyle olacak olması sevindirir.
Yuh, kudurk fanlar için RTÜK mtük dinlememişler. 😱
Yayınlanmadı sanırım bu bölümde, internete özel gibi.Yuh, kudurk fanlar için RTÜK mtük dinlememişler. 😱
E o zaman sönmüştür artık ateşleri.Yayınlanmadı sanırım bu bölümde, internete özel gibi.![]()
Büyük ihtimalle.E o zaman sönmüştür artık ateşleri.![]()