Yarışmacıların başını yakma konusunda en usta isim @12.AdamBu arada eğer @Mircan Saye daha erken gelirsende olur. Başka yarışmacıları yakmıştın bir ara. Bakalım kendin nasıl tercihler yapacaksın. Şimdiden bol şans![]()
Yarışmacıların başını yakma konusunda en usta isim @12.AdamBu arada eğer @Mircan Saye daha erken gelirsende olur. Başka yarışmacıları yakmıştın bir ara. Bakalım kendin nasıl tercihler yapacaksın. Şimdiden bol şans![]()
Phoebe'ye 500 bin açtı daha ne yapsın
Forum yetmez yedidüvele duyuracak insafsız.Görüşümden sana ne?Yarışmacıların başını yakma konusunda en usta isim @12.AdamSahneyi ona alalım düşünceleri ne bu konuda?
![]()
Dikkat et de ben seni etmeyimForum yetmez yedidüvele duyuracak insafsız.Görüşümden sana ne?Seni bitireceğim oğlum. Yarışmanı mahvedeceğim.
Yalnız yarışma benimde yarışmaForum yetmez yedidüvele duyuracak insafsız.Görüşümden sana ne?Seni bitireceğim oğlum. Yarışmanı mahvedeceğim.
Yaptığına şantaj derler, böyle yarışmaya montaj derler.Dikkat et de ben seni etmeyim![]()
Senin sunduğun tarafları ellemem.Yalnız yarışma benimde yarışmasen onu mahvet yarışmayı değil
Var Mısın Yok musun 2021 yarışması benimde![]()
@xdragxx çok kurnaz. Bi bakıyorum bir anda sunan oluyorum. Demek bunun içinmişYaptığına şantaj derler, böyle yarışmaya montaj derler.
------
Senin sunduğun tarafları ellemem.![]()
Yok ya patron yarısısın@xdragxx çok kurnaz. Bi bakıyorum bir anda sunan oluyorum. Demek bunun içinmiş![]()
Yoksa bu asi hareketlerinden dolayı seni 2 TL ile uğurlardıkNiye la?![]()
Ne biliyorsun belki de teklifi alıp kaçardım.Yoksa bu asi hareketlerinden dolayı seni 2 TL ile uğurlardık![]()
Teklifi de düşük verdirirdimNe biliyorsun belki de teklifi alıp kaçardım.![]()
Kanalın yarısı benim yarısı onun çünkü, bir Kayserili olarak o konuda cimriyimdir sonra vay efendim ne cimri herifmiş demeyinTeklifi de düşük verdirirdim
@Tolstoyevski niye kızıyon kiBen bu yarışma için konuşuyorum kanal için değil
![]()
Tamam ama o mesajın kanalla alakası yokKanalın yarısı benim yarısı onun çünkü, bir Kayserili olarak o konuda cimriyimdir sonra vay efendim ne cimri herifmiş demeyin![]()
@Dosi
Mevzu Bana bulaşmak olsun da, Sen her haltı yersin zatenTeklifi de düşük verdirirdim
@Tolstoyevski niye kızıyon kiBen bu yarışma için konuşuyorum kanal için değil
![]()
Hava 24 derece ama hissedilen 48 derece, bazen oluyor böyle haliyleTamam ama o mesajın kanalla alakası yok![]()
Yakında sende sunarsın bu gidişleben ve @xdragxx i Kurban Bayramına özel mi konuk alsan
miktarlar 480 bin ve yukarısı olacak
20 kutu yeter
![]()
Ha şunu bileydinMevzu Bana bulaşmak olsun da, Sen her haltı yersin zaten![]()