eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yok yancı demek istemiyorum. Pelin'in kendisini kraliçe sanması, yaptığı planların, entrikaların hep elinde patlaması, kendini kurnaz sanması ama olmaması vb özellikleriyle sana benzetiyorum. :A

Sen de benim gibi safsın aslında. Buradaki esas entrikacı @cehennet :A

Anlık Serhat bu şekilde sana karşı. Kavgada söylenmez. İlk paragraf çok sert olmuş. Saç nasıl yolunur izleyeceğiz şimdi.:A @xemrexxx

@cehennet haklı yancı demek istiyorsun. :A

Ben has bir Merve'yim seni havuza atıp üzerine ev yaptıracağım bu hakaretinden sonra. :A

Bu phoebe böyle biri demekki. İlla iki kişiyi birbirine düşürecek. Geçen günde @Dosi ile @xdragxx 'a oyun yapmış.:A

Anlık Serhat bu şekilde sana karşı. Kavgada söylenmez. İlk paragraf çok sert olmuş. Saç nasıl yolunur izleyeceğiz şimdi.:A @xemrexxx

Bu phoebe böyle biri demekki. İlla iki kişiyi birbirine düşürecek. Geçen günde @Dosi ile @xdragxx 'a oyun yapmış.:A
@serhatt normalde benim yazdıklarımın tam tersi biri olduğu için espiri yapmıştım aslında ama sen gerçek algılamışsın demek. :A

@serhatt görüyor musun senin Pelin olduğuna inandı hemen... :A

@serhatt normalde benim yazdıklarımın tam tersi biri olduğu için espiri yapmıştım aslında ama sen gerçek algılamışsın demek. :A

@serhatt görüyor musun senin Pelin olduğuna inandı hemen... :A

Pelin olduğunu sen söyledin. Kendin inanarak ısrarla söyledin. Şimdi Ben söylemişim gibi bana atıyorsun.:A

Yok yancı demek istemiyorum. Pelin'in kendisini kraliçe sanması, yaptığı planların, entrikaların hep elinde patlaması, kendini kurnaz sanması ama olmaması vb özellikleriyle sana benzetiyorum. :A

Sen de benim gibi safsın aslında. Buradaki esas entrikacı @cehennet :A
Benim hangi planım elimde patlamış, nasıl kurnaz değilmişim? 😱
------

Şaka yaptım diyorum ya. @serhatt'ın Pelin olduğuna kim inanır... :A
Kimim ben? :A

Şaka yaptım diyorum ya. @serhatt'ın Pelin olduğuna kim inanır... :A
Pelin olduğunu sen söyledin. Kendin inanarak ısrarla söyledin. Şimdi Ben söylemişim gibi bana atıyorsun.:A
Ne Pelin'i @serhatt hasbehas Güllü'dür. Ona kırmızıdan başa bir şey yakışmıyor. :bhr: @slhttnmtl

s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Herkese Merhabalar;
İlk kez katıldığım bu yarışmaya;çoğunuzun hayatına birkerede olsa dokunduğuna inandığım bir isim olan Candan Erçetin ile dahil olmak istedim.

İlk haftada ise Candan Erçetini hayatımıza sokan ilk şarkılarından biri olan ;"Umrumda Değil" ile sizi başbaşa bırakıyorum...

Tüm jürilere kolay gelsin;yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim..

Haydi Rasgele!!

Herkese Merhabalar;
İlk kez katıldığım bu yarışmaya;çoğunuzun hayatına birkerede olsa dokunduğuna inandığım bir isim olan Candan Erçetin ile dahil olmak istedim.

İlk haftada ise Candan Erçetini hayatımıza sokan ilk şarkılarından biri olan ;"Umrumda Değil" ile sizi başbaşa bırakıyorum...

Haydi Rasgele!!

Hayal meyal hatırlıyorum, Erçetin'in altın yıllarında yayınlanmıştı zaten. Bol şans diliyorum. :bhr:
------

Recap'siz halini dimi, çünkü elimde sadece şarkı var. :A
Şarkıyı tanıtırken tamamen paylaşıyorsun zaten, recap kısmını bana özelden belirtiyorsun sadece. :A

Herkese Merhabalar;

Haydi Rasgele!!

Sandalyeye ters oturduğu meşhur klip buydu demek. Klipte ki makyajı vol havalı.:D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch