Yok geçen bahsettiğimde tanımak isterdim dedi
Ne kurılıcam beŞaka amaçlı dedim. Kırılmadın değil mi
Benim başta yaptığım gibi yorumları ciddi sanıyor. Alışır zamanla @cehennetNe kurılıcam be
Emre'ye her türlü kötü savranmak serbest kendisi asla bize acımıyorHassas biri olabilirsin diye düşündüm seni @Dosi
@DarkLegenD çoktan çözmüştü. Şimdide sen dillendirme gizli bu olaylarKız bu arada Dosi yılanı İsveç gizli servisine çalışıyor haberin olsun
Iyyyy evde kalmış sünepe kaknem Yamaşak ağızlı çarpık çirkin yaşlı şey seni. SsEmre'ye her türlü kötü savranmak serbest kendisi asla bize acımıyor
Teşekkür ederim bu güzel iltifatlar içinIyyyy evde kalmış sünepe kaknem Yamaşak ağızlı çarpık çirkin yaşlı şey seni. Ss
Kız bu arada Dosi yılanı İsveç gizli servisine çalışıyor haberin olsun
Benim tempoya ayak uydurmak ağır gelir sizeİskandinav ülkelerinin benim peşime düşeceğini düşünüyorum. Çalışıyorsa kolay gelsin. Yardıma ihtiyacı varsa yardımcı oluruz. Hayatımıza aksiyon girer @Dosi
Gece aklıma geldi ama o saatte açılmaz dedim. Sabah gelincede açan olmayınca açtım yardımcı olmak en büyük özelliğim @Tolstoyevski @xdragxxTV izlemedim.
Bütün gün boyunca reyting konusu aklıma gelmemişti sabah AMİ'nin reytingini görünce hatırladım. 😱 Sağol. @Dosi
Ne hayatlar varmış beeeeYaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be
Benim hayatımın yanında Tekin ailesi melek kalır.Yaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be