Merakla beklenen reyting sonuçları bellli oldu.
FOX'un sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam tüm gruplarda zirvede yer aldı. Masterchef Türkiye ise tüm gruplarda ikinci sırada yer aldı.
Bende ilk bölümü dün gece izledim ve beğendim aslında 2. Bölüm yarısınıda izledim ama geç saatte başlamıştım. Bir kaç güne güncele yetişirimİlk bölümünü izlediğim tek yaz dizisinin tutmuş olması
Bakıyorum artık @cehennet 'de senin kurbanlarından biri olmuşYaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be
Öyle diziler ilgi alanımda değil ne yazık kiYaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be
Bakıyorum artık @cehennet 'de senin kurbanlarından biri olmuş
Yok bana iftira atma ben izlemeyeli yıllar olmuş TV izlemiyorum bu ara
Öyle diziler ilgi alanımda değil ne yazık ki
Düşmene ramak kalmış aman dikkat et. @Maskeli Fedai iyi tekme atmış sana
Yaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be
Bakıyorum artık @cehennet 'de senin kurbanlarından biri olmuş
Yok bana iftira atma ben izlemeyeli yıllar olmuş TV izlemiyorum bu ara
Ara sıra değiştirir ama demek ki bu ara kara listesinde olan kişiler bunlar @xemrexxxBen izlemiyorum ki. Bir bölüm bakmıştım geçen hafta full flashbackti. Sıkıldım.
------
Herkesi etiketlemiş. Ben bu kadar kişi tanımıyorum forumda. @xemrexxx 'in kurbanları bile bu kadarsa.
------
Dün akşam @Emre Ozansoy ile konuşmuştuk. Dizi gerçekten eğlenceliydi. Hakediyor bu oranları. Tebrikler Aşk Mantık İntikam.
Yok geçen bahsettiğimde tanımak isterdim dediBana yapışık mı dedi bu hiç destere yi görmemiş o zaman
Bana yapışık mı dedi bu hiç destere yi görmemiş o zaman
İkinci bölüme ait youtube da en az 6 kısım izledim..aslında otursam izlerim.çünkü eğlenceli bir dizi.Bende ilk bölümü dün gece izledim ve beğendim aslında 2. Bölüm yarısınıda izledim ama geç saatte başlamıştım. Bir kaç güne güncele yetişirim
Bazen sanmıyor değilimYaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be