9 Temmuz 2021 Cuma Reyting Sonuçları

9 Temmuz Cuma Hangi Yapımı İzlediniz?

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak | Star Tv

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,453
Puanı
1,060
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

Merakla beklenen reyting sonuçları bellli oldu.
FOX'un sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam tüm gruplarda zirvede yer aldı. Masterchef Türkiye ise tüm gruplarda ikinci sırada yer aldı.

IMG_20210710_103621.jpg

4psyps.jpg

Çiçek Taksi izledim.Netten.a2 izledim.KANAL D gene tekrar dizileri çook başarılı.Diğer kanallar başarısız

Yaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be:A

Ben izlemiyorum ki. Bir bölüm bakmıştım geçen hafta full flashbackti. Sıkıldım.:(
------

Bakıyorum artık @cehennet 'de senin kurbanlarından biri olmuş :A
Yok bana iftira atma ben izlemeyeli yıllar olmuş :A TV izlemiyorum bu ara :A

Herkesi etiketlemiş. Ben bu kadar kişi tanımıyorum forumda. @xemrexxx 'in kurbanları bile bu kadarsa.:A
------

Dün akşam @Emre Ozansoy ile konuşmuştuk. Dizi gerçekten eğlenceliydi. Hakediyor bu oranları. Tebrikler Aşk Mantık İntikam.:Z

Ben izlemiyorum ki. Bir bölüm bakmıştım geçen hafta full flashbackti. Sıkıldım.:(
------

Herkesi etiketlemiş. Ben bu kadar kişi tanımıyorum forumda. @xemrexxx 'in kurbanları bile bu kadarsa.:A
------

Dün akşam @Emre Ozansoy ile konuşmuştuk. Dizi gerçekten eğlenceliydi. Hakediyor bu oranları. Tebrikler Aşk Mantık İntikam.:Z
Ara sıra değiştirir ama demek ki bu ara kara listesinde olan kişiler bunlar :A @xemrexxx

Yaprak Dökümü tebrikler... 😍👏🏻
Başlayışının üstünden 15, bitişinin üstünden 11 yıl geçti ama işte hala şahane 😍🧿

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xBUGRAx
Bende ilk bölümü dün gece izledim ve beğendim :A aslında 2. Bölüm yarısınıda izledim ama geç saatte başlamıştım. Bir kaç güne güncele yetişirim
İkinci bölüme ait youtube da en az 6 kısım izledim..aslında otursam izlerim.çünkü eğlenceli bir dizi. :Z
------

Yaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be:A
Bazen sanmıyor değilim :A:A:A