Yok geçen bahsettiğimde tanımak isterdim dedi![]()
Ne kurılıcam beŞaka amaçlı dedim. Kırılmadın değil mi![]()
Emre'ye her türlü kötü savranmak serbestHassas biri olabilirsin diye düşündüm seni @Dosi![]()
@DarkLegenD çoktan çözmüştü. Şimdide sen dillendirmeKız bu arada Dosi yılanı İsveç gizli servisine çalışıyor haberin olsun![]()
Iyyyy evde kalmış sünepe kaknem Yamaşak ağızlı çarpık çirkin yaşlı şey seni. SsEmre'ye her türlü kötü savranmak serbestkendisi asla bize acımıyor
![]()
Teşekkür ederim bu güzel iltifatlar içinIyyyy evde kalmış sünepe kaknem Yamaşak ağızlı çarpık çirkin yaşlı şey seni. Ss
Kız bu arada Dosi yılanı İsveç gizli servisine çalışıyor haberin olsun![]()
Benim tempoya ayak uydurmak ağır gelir sizeİskandinav ülkelerinin benim peşime düşeceğini düşünüyorum. Çalışıyorsa kolay gelsin. Yardıma ihtiyacı varsa yardımcı oluruz. Hayatımıza aksiyon girer@Dosi
Gece aklıma geldi ama o saatte açılmaz dedim. Sabah gelincede açan olmayınca açtımTV izlemedim.
Bütün gün boyunca reyting konusu aklıma gelmemişti sabah AMİ'nin reytingini görünce hatırladım. 😱 Sağol.@Dosi
Ne hayatlar varmış beeeeYaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be![]()
Benim hayatımın yanında Tekin ailesi melek kalır.Yaprak dökümü 3 grupta da ilk 10 da Eee @serhatt @Dosi @Angelica @cehennet @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @EmreCan @Tolstoyevski @mrt-06 @denizz19 gibiler izleyip izleyip ne hayatlar diyip kendi hayatlarında kendilerini mutlu sanıyorlar onlara da yazık be![]()