Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Hadi hayırlı uğurlu olsun @serhat iyi para vurgunu yaptın ve şimdiden teşekkürler ikisi de siyah renkte olsun mümkünse :Z :A
Senin emeğin de büyük bu işte. :A

Ay adamın telefon isteği bile siyah. :A Neden siyah aş artık şu karalar bağlama işini. .ss
------

Tebrikler @serhatt, Hamdi beyi iyi kazıklamışsın :A :A
Anasından emdiği sütü burnundan getirdim kimsenin yapamadığını yaparak. :A Teşekkürler. :Z
------

Tebrik ederim @serhatt .İyi bir para kazanmışsın.:)
Teşekkürler. :D

Cumartesi kutu açan olursun artık yarışmada ismin çıkmazsa :A yarın kurayı çekerim kimin çıkacağını.
Bu arada günlerdir yarışmamıza çamur atılmakta :A bu mesaja ışınla ve dikkatli oku. Süreç nasıl işliyor görürsün :A
Evet arkadaşlar ben pazartesi günü haftalık kutu ve değer kısmının kurasını çekmiştim. Sadece yarışmacıları 1 gün önceden çekiyoruz.
Bana özelden de sorular sık sık gelmekte. Ve konuda da 'ya değeri değiştirirseniz' gibi laflarda geldi. İyi ki @serhatt kutu değişimi deyip daha fazla miktarda verdiğimizi gösterdi.
4 numaralı kutuda 150.000 vardı ve yarışmacı onu seçip aldı. Kendi kutusu 2 numaraydı yani 50 bin. Bu SS ile adil bir yarışma sunduğumuzu kanıtlayayım. Hiç bir şekilde sonradan müdahale durumumuz olmuyor. İşte ispatı:
Ekli dosyayı görüntüle 104935
@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay@BARON男爵 @AteşBöceği @HeisenBerg @cehennet @Özgür @MasacRE @Sherlock
------

Gözden kaçırdıklarıma cevap vermek için tüm sayfaları baştan okuyorum. :A Yarışma esnasında o kadar çok bildirim ve mesaj yağdı ki kafam allak bullak oldu yetişemedim çok zorluydu. :A
Al bendende okadar. Ben her gün öyleyim :F