Mobilim ve hiç bakmadım 😱 21 ne demek 😱 @xdragxxTeşekkürler. Hodrimeydan.
------
Başlamadan 14 K'ydı şimdi 21 K olmuş.![]()
14 bin hitle başlamışız 21 bin olmuş
Aynen normalde ben baştan sona sunacaktımYalnız eksik cevap verdin, ben bıraktım sana kaldı sanıyorişi gücü bizi birbirimize düşürmek
senin telefon işin olduğu için benden rica ettin ve sundum. Normalde sıram salı günüydü ve artık zaten her programda ortak sunuyoruz @phoebebuffay Nerden saldıracağını şaşırdı ama yok yok kozu yok. Yarışmayı xdragxx e yüklediğim gibi bir durum yok. Aksi olmuştu
@serhatt
25e kadar gider bu gidişle14 bin hitle başlamışız 21 bin olmuş
------
Aynen normalde ben baştan sona sunacaktım![]()
@serhatt yarım saate bitiririm demişti
Hamdi bey için dedim ben onları @Dosi de @xdragxx da şahit.O değil de benim bölümümde sunucuların başına stüdyoyu yıkıcam, hadlerini bildiricem diyen @serhatt'ın iyi para kazanınca 180 derece dönüşü... Bu yolda yalnız kaldık yine.![]()
Benim sayemde uçtunuz bu kadar kıymetimi bilin.14 bin hitle başlamışız 21 bin olmuş
------
Aynen normalde ben baştan sona sunacaktım![]()
Aaa elbette ama başarının çoğu benim.@Turkuazz 'da yarısını yaptı yabana atmayın![]()
Onun yarıştığı gün konuda olduğun için evet doğru olabilirAaa elbette ama başarının çoğu benim.Mütevazı olamayacağım.
![]()
Kız laf mı soktun bana sen?Onun yarıştığı gün konuda olduğun için evet doğru olabilir![]()
Yoo iyisin dedim. Zaten en çok mesaj yazan oldun sunucular hariciKız laf mı soktun bana sen?![]()
Aman ortalık yarışma kaynıyor
@Tolstoyevski 'nin telefonlarını unutmaAy ne mantıklı bir program olur.@Dosi
@BARON男爵 etiketin olmamış bakarsınEvet arkadaşlar ben pazartesi günü haftalık kutu ve değer kısmının kurasını çekmiştim. Sadece yarışmacıları 1 gün önceden çekiyoruz.
Bana özelden de sorular sık sık gelmekte. Ve konuda da 'ya değeri değiştirirseniz' gibi laflarda geldi. İyi ki @serhatt kutu değişimi deyip daha fazla miktarda verdiğimizi gösterdi.
4 numaralı kutuda 150.000 vardı ve yarışmacı onu seçip aldı. Kendi kutusu 2 numaraydı yani 50 bin. Bu SS ile adil bir yarışma sunduğumuzu kanıtlayayım. Hiç bir şekilde sonradan müdahale durumumuz olmuyor. İşte ispatı:
Ekli dosyayı görüntüle 104935
@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay@BARON男爵 @AteşBöceği @HeisenBerg @cehennet @Özgür @MasacRE @Sherlock
Şimdi gidiyorum anca.Aman ortalık yarışma kaynıyor
@Tolstoyevski 'nin telefonlarını unutma
Sen çıkmayacakmıydın? Erken sundurdun bu yüzden
------
@BARON男爵 etiketin olmamış bakarsın![]()
Aman ortalık yarışma kaynıyor![]()
@Tolstoyevski 'nin telefonlarını unutma![]()
Sen çıkmayacakmıydın? Erken sundurdun bu yüzden
------
@BARON男爵 etiketin olmamış bakarsın![]()