Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Farkındaysan ben yarışmaya hazırlıksız geldim, konuyu bile okumadan başladım yarışmaya. Bu da benim suçum değil. :A
500.000 TL, 200.000 TL vardı kalan kutularda ve ona rağmen çekildin :A Kutu değişimi olduğunu bilsen de çekilirdin bu yüzden :A

@phoebebuffay bunu defalarca paylaştım.
Yarışmacılar önce 8 kutu açacak sonrasında Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 7 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 3 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 2 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 2 kutu açılacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
22 kutu açıldıktan sonra da geriye kalan 2 kutuda isterse kendi kutusuna gidecek isterse de diğer arkadaşının kutusuna gidecektir.

Bize laf atıp durmaktan kaç kere kuralı belirtmemiş olmamıza rağmen şimdi bilmiyordum diyorsun. Ben o sayı olarak gidilen kısmı bile atmıştım. Sen eğer ozaman bilmiyorsan sözde ve bilmiş olsan bu kez değişen kutuya az para koydular derdin. Zaten ilerleseydin hemen 500.000 açıp düşük alacakmısın. Kârlı çıktın.
Ben bu kuralı bilmiyordum cidden ama. :A Bilsem bir şey değişir miydi bilemiyorum. :A

Ben şakasına böyle konuşuyorum zaten, niye ciddi algılıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Evet arkadaşlar ben pazartesi günü haftalık kutu ve değer kısmının kurasını çekmiştim. Sadece yarışmacıları 1 gün önceden çekiyoruz.
Bana özelden de sorular sık sık gelmekte. Ve konuda da 'ya değeri değiştirirseniz' gibi laflarda geldi. İyi ki @serhatt kutu değişimi deyip daha fazla miktarda verdiğimizi gösterdi.
4 numaralı kutuda 150.000 vardı ve yarışmacı onu seçip aldı. Kendi kutusu 2 numaraydı yani 50 bin. Bu SS ile adil bir yarışma sunduğumuzu kanıtlayayım. Hiç bir şekilde sonradan müdahale durumumuz olmuyor. İşte ispatı:
Ekli dosyayı görüntüle 104935
@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay@BARON男爵 @AteşBöceği @HeisenBerg @cehennet @Özgür @MasacRE @Sherlock
@phoebebuffay bu mesajım yeterli cevap. Görende sanki yarışmadan 1 TL ile ayrıldı sanacak :A
------

Ben bu kuralı bilmiyordum cidden ama. :A Bilsem bir şey değişir miydi bilemiyorum. :A

Ben şakasına böyle konuşuyorum zaten, niye ciddi algılıyorsun :A
Program sunucusu açıklama yaparken ciddi üslupta olmalı :A hayır değişen birşey olmazdı çünkü yarışma çok uzadı yoruldum deyip çekildin :A @xdragxx
Ve devam etseydin 1 saat daha sürecekti. Yeter uzun sürdü dedin :A

@phoebebuffay bu mesajım yeterli cevap. Görende sanki yarışmadan 1 TL ile ayrıldı sanacak :A
------

Program sunucusu açıklama yaparken ciddi üslupta olmalı :A hayır değişen birşey olmazdı çünkü yarışma çok uzadı yoruldum deyip çekildin :A @xdragxx
Ondan zaten ya ben kaç kez devam et dedim :A 500.000, 200.000 TL varken çekilen ilk yarışmacı oldu :A

Erkenden çekilmeme rağmen 3 saatten uzun sürdü cidden program. Sizi yormamak için çekildim ben de. Bu kadar da düşünceli bir insanım. :A @xdragxx

Lafın gelişi, elbet biri geçer. :A
------

Sen mızmızlanıp duruyordun ama. @xdragxx'e laflar atıyordun bu yüzden. :A Çocuk saatlerce senin bırakıp gittiğin programı sundu, sense teşekkür etmek yerine kendisine kötü laflar edip durdun...
776092.jpg

@serhatt asılsız iddiaları çürütmekten tebrik edemedim. Çok tebrikler :Z
Başlarda çok kırmızı dedin kaç kere caydırdık ama inatla hep o kutuları çektin kendine :A neyseki başı çok kötü giden bir programda harika bir para aldın. 9bin ile başlayan teklif 82 bin olmuştu ama hepsinin üstünü aldın :Z
------

Sen mızmızlanıp duruyordun ama. @xdragxx'e laflar atıyordun bu yüzden. :A Çocuk saatlerce senin bırakıp gittiğin programı sundu, sense teşekkür etmek yerine kendisine kötü laflar edip durdun...
O program benim değildi. Asıl ben o yokkken 1 saat sundum :A yine çürüdü iftiran 🤦🏻‍♀️ @xdragxx

@serhatt asılsız iddiaları çürütmekten tebrik edemedim. Çok tebrikler :Z
Başlarda çok kırmızı dedin kaç kere caydırdık ama inatla hep o kutuları çektin kendine :A neyseki başı çok kötü giden bir programda harika bir para aldın. 9bin ile başlayan teklif 82 bin olmuştu ama hepsinin üstünü aldın :Z
Sağol canım, ne bileyim kafam karıştı çok sağlıklı düşünemedim ama iyi iş çıkararak zirveye kuruldum. :Z

İyi reyting aldık mı acaba? :A

• Harika
Reactions: Dosi
Lafın gelişi, elbet biri geçer. :A
------

Bizim @Dosi ile anlaşmamız o şekilde biraz :A

Bizim @Dosi ile anlaşmamız o şekilde biraz :A
Yalnız eksik cevap verdin, ben bıraktım sana kaldı sanıyor :F işi gücü bizi birbirimize düşürmek :A senin telefon işin olduğu için benden rica ettin ve sundum. Normalde sıram salı günüydü ve artık zaten her programda ortak sunuyoruz @phoebebuffay Nerden saldıracağını şaşırdı ama yok yok kozu yok. Yarışmayı xdragxx e yüklediğim gibi bir durum yok. Aksi olmuştu :A @serhatt

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil