Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Evet arkadaşlar ben pazartesi günü haftalık kutu ve değer kısmının kurasını çekmiştim. Sadece yarışmacıları 1 gün önceden çekiyoruz.
Bana özelden de sorular sık sık gelmekte. Ve konuda da 'ya değeri değiştirirseniz' gibi laflarda geldi. İyi ki @serhatt kutu değişimi deyip daha fazla miktarda verdiğimizi gösterdi.
4 numaralı kutuda 150.000 vardı ve yarışmacı onu seçip aldı. Kendi kutusu 2 numaraydı yani 50 bin. Bu SS ile adil bir yarışma sunduğumuzu kanıtlayayım. Hiç bir şekilde sonradan müdahale durumumuz olmuyor. İşte ispatı:
IMG_20210708_192731.jpg

@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay@BARON男爵 @AteşBöceği @HeisenBerg @cehennet @Özgür @MasacRE @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
O an o kadar çok mesaj ve bildirim vardı ki yazdığına dikkat etmemişim. Zaten sen de yarışmadan çekildikten sonra yazmışsın. :A
Bize laf atıp durmaktan kaç kere kuralı belirtmemiş olmamıza rağmen şimdi bilmiyordum diyorsun. Ben o sayı olarak gidilen kısmı bile atmıştım. Sen eğer ozaman bilmiyorsan sözde ve bilmiş olsan bu kez değişen kutuya az para koydular derdin. Zaten ilerleseydin hemen 500.000 açıp düşük alacakmısın. Kârlı çıktın.

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil