Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Tamam o zaman 15 dakika sonra başlarız :A
@Tolstoyevski yarışmaya katkı vermek istiyorsan görsel paylaşabilirsin sıkıntı yok :A Ama hem Hamdi Bey'le konuşmak hem yarışmacıyla konuşmak hem konuyu düzenlemek hem kutuyu takip etmek hem de seyircilerle konuşmak yorucu oluyor maalesef fotoyu sürekli yapamayız bu aşamada :A
İlk onun kutusu açılacakmış. Ona diyelim hazır edip kendi açsın ozaman :A ama serhat son kararım dediği an derim :A görsel hazır edip miktarı o an yapıştırsın :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
İlk onun kutusu açılacakmış. Ona diyelim hazır edip kendi açsın ozaman :A ama serhat son kararım dediği an derim :A görsel hazır edip miktarı o an yapıştırsın :A
Zaten kutu açılmadan değerini de göremeyeceği için fotoyu da önceden ayarlayamaz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Biz açıklamadan yazalım o desin bu kadar var görsel ile. Onu demek istedim 😡
------

Çaylar ve mısırlar müeseseden :A geçen sefer @Araf ve @Yakamoz-Asi yiyip içmekten programa bakmadılar bile :A
yarışmacı @serhatt mı yarışıyor
------

Güzel para kazanmışsın tebrikler ama beni seçmemiş olman üzdü.ss @Turkuazz

@serhatt için bana böyle bol kırmızılı bir kutu denk gelmiştir umarım. :Z
kutu sayın kaçtı

• Beğendim
O gün takip edememiştim ve şimdi baktım sadece 19 demiş. Sonra @xdragxx de etiket yapmadan Aserat yazınca görmemişim doğal olarak. :A İyi çıktığına sevindim o zaman. :Z @Turkuazz

Uğursuzluğunla burayı da batıracaksın zaten bana gerek yok. :A
Yanlış hatırlamıyorsam online değildin ondan etiket yapmamıştım :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Yahu zaten konuda çene çalıyorsun niye 15 geçe dedin :F
Ufak bir işim var 10 dk'lık. :A Çıkıyorum şimdi. :A
------

O gün takip edememiştim ve şimdi baktım sadece 19 demiş. Sonra @xdragxx de etiket yapmadan Aserat yazınca görmemişim doğal olarak. :A İyi çıktığına sevindim o zaman. :Z @Turkuazz

Uğursuzluğunla burayı da batıracaksın zaten bana gerek yok. :A
DEFOL!!!! Aynaya bak uğursuz kim görürsün. :Z

• Güldürdün