Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Dur 1 saat sonra dersin :A yarım saate başlarız belki :A
Aaaa tartışırsam ne olur şimdi de tehdit mi başladı? :A
------

Senin adın çıkmış bir kere ne yaparsan yap kıramıyorsun bunu. :A Ama ben ilk seni açacağım gönlün olsun diye. :A

İşte bu :Z :Z

Şimdi de şansıma büyük çıkarsa sonra vay halime, adım 9'a çıkmıştı 8'e inmiyordu, şimdi 99'a çıkar öyle bir durumda :F :A

İşte bu :Z :Z

Şimdi de şansıma büyük çıkarsa sonra vay halime, adım 9'a çıkmıştı 8'e inmiyordu, şimdi 99'a çıkar öyle bir durumda :F :A
Şuana kadar hiç yanılmadın. Bu kez de düşündüğün gibi olur belki :A
Şuan bilmiyorum kutundaki değeri. Geçen hafta çekmiştim. Bugün söyledikçe bakacağım :A

Şuana kadar hiç yanılmadın. Bu kez de düşündüğün gibi olur belki :A
Şuan bilmiyorum kutundaki değeri. Geçen hafta çekmiştim. Bugün söyledikçe bakacağım :A
Adın 99'a kadar çıkamadan boğuveririm eğer yüksek açarsan seni. :A İyilikte maraz doğmaz inş. :A

Bugün pozitif hissediyorum oldukça ama unutulmamalı ki kutulardaki şansın yüzde 50'si kutuyu açana ise diğer yüzde 50'si de kutuyu açtıranadır yani @serhatt in şansı günü değilse benden sorumluluk gider :bilmem: :A

Bugün pozitif hissediyorum oldukça ama unutulmamalı ki kutulardaki şansın yüzde 50'si kutuyu açana ise diğer yüzde 50'si de kutuyu açtıranadır yani @serhatt in şansı günü değilse benden sorumluluk gider :bilmem: :A
Bu kez de hissettiğin çıkarsa 4/4 yapmış olacaksın ve artık herkes senden fikir alır :A @serhatt kendisi ne hissetiyse çıktı :A

Benim 26 yıldır tek bir şanslı günüm oldu mu diye bir sorsana? :A
------

Bu kez de hissettiğin çıkarsa 4/4 yapmış olacaksın ve artık herkes senden fikir alır :A @serhatt kendisi ne hissetiyse çıktı :A
Kız uydurma ben mavi-sarı hissederken 250.000 çıktı. :A @Tolstoyevski

------

Seni demedim be, @Tolstoyevski ne hissetiyse çıktı :A
3 gün Pide vs almana yeter dedi 1000 TL çıktı, başka zaman sarı hissediyorum dedi 40.000 di galiba, sonra kırmızı dedi 500000 çıktı. Şimdide mavi hissediyormuş :A bakalım bunuda bilecek mi :A

------

Bütün şansını bugün harcamaman en iyisi o zaman, o yüzden benden yüksek çıkarsa da kötü düşünmeyelim şimdiden ne demişler kumarda kaybeden aşkta kazanır :A

Seni demedim be, @Tolstoyevski ne hissetiyse çıktı :A
3 gün Pide vs almana yeter dedi 1000 TL çıktı, başka zaman sarı hissediyorum dedi 40.000 di galiba, sonra kırmızı dedi 500000 çıktı. Şimdide mavi hissediyormuş :A bakalım bunuda bilecek mi :A

Üst üste çok söz konusu ettik umarım ters tepmeyiz bu kez zehirli ok attığımız için baya :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Bütün şansını bugün harcamaman en iyisi o zaman, o yüzden benden yüksek çıkarsa da kötü düşünmeyelim şimdiden ne demişler kumarda kaybeden aşkta kazanır :A

Üst üste çok söz konusu ettik umarım ters tepmeyiz bu kez zehirli ok attığımız için baya :A
Çaktırmadan baktım şimdi :A xdragxx geldiği an başlarız :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Çaktırmadan baktım şimdi :A xdragxx geldiği an başlarız :A
Bence kutular açılırken şu tür görsellerle desteklemek daha görselliğe hitap edici olur, kaç çıkıyorsa o miktarda kutu açılışına yer vererek :A

var-misin-yok-musun-tacettin-yokken-var-olmak_8187736-10600_640x360.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Ben ne kumarlar kaybettim daha hiç aşkta kazandığım görülmedi. :A Züğürt tesellisi bunlar. :A

Ters teperse ben de teper zaten yazıyorum buraya. :A

Tamam o zaman 15 dakika sonra başlarız :A
@Tolstoyevski yarışmaya katkı vermek istiyorsan görsel paylaşabilirsin sıkıntı yok :A Ama hem Hamdi Bey'le konuşmak hem yarışmacıyla konuşmak hem konuyu düzenlemek hem kutuyu takip etmek hem de seyircilerle konuşmak yorucu oluyor maalesef fotoyu sürekli yapamayız bu aşamada :A