Dur 1 saat sonra dersinyarım saate başlarız belki
![]()
Aaaa tartışırsam ne olur şimdi de tehdit mi başladı?
------
Senin adın çıkmış bir kere ne yaparsan yap kıramıyorsun bunu.Ama ben ilk seni açacağım gönlün olsun diye.
![]()
Şuana kadar hiç yanılmadın. Bu kez de düşündüğün gibi olur belkiİşte bu![]()
Şimdi de şansıma büyük çıkarsa sonra vay halime, adım 9'a çıkmıştı 8'e inmiyordu, şimdi 99'a çıkar öyle bir durumda![]()
![]()
Adın 99'a kadar çıkamadan boğuveririm eğer yüksek açarsan seni.İşte bu![]()
Şimdi de şansıma büyük çıkarsa sonra vay halime, adım 9'a çıkmıştı 8'e inmiyordu, şimdi 99'a çıkar öyle bir durumda![]()
![]()
Şuana kadar hiç yanılmadın. Bu kez de düşündüğün gibi olur belki
Şuan bilmiyorum kutundaki değeri. Geçen hafta çekmiştim. Bugün söyledikçe bakacağım![]()
Adın 99'a kadar çıkamadan boğuveririm eğer yüksek açarsan seni.İyilikte maraz doğmaz inş.
![]()
Bu kez de hissettiğin çıkarsa 4/4 yapmış olacaksın ve artık herkes senden fikir alırBugün pozitif hissediyorum oldukça ama unutulmamalı ki kutulardaki şansın yüzde 50'si kutuyu açana ise diğer yüzde 50'si de kutuyu açtıranadır yani @serhatt in şansı günü değilse benden sorumluluk gider![]()
![]()
Benim 26 yıldır tek bir şanslı günüm oldu mu diye bir sorsana?Bugün pozitif hissediyorum oldukça ama unutulmamalı ki kutulardaki şansın yüzde 50'si kutuyu açana ise diğer yüzde 50'si de kutuyu açtıranadır yani @serhatt in şansı günü değilse benden sorumluluk gider![]()
![]()
Kız uydurma ben mavi-sarı hissederken 250.000 çıktı.Bu kez de hissettiğin çıkarsa 4/4 yapmış olacaksın ve artık herkes senden fikir alır@serhatt kendisi ne hissetiyse çıktı
![]()
Seni demedim be, @Tolstoyevski ne hissetiyse çıktıBenim 26 yıldır tek bir şanslı günüm oldu mu diye bir sorsana?
------
Kız uydurma ben mavi-sarı hissederken 250.000 çıktı.@Tolstoyevski
Benim 26 yıldır tek bir şanslı günüm oldu mu diye bir sorsana?
------
Kız uydurma ben mavi-sarı hissederken 250.000 çıktı.@Tolstoyevski
Seni demedim be, @Tolstoyevski ne hissetiyse çıktı
3 gün Pide vs almana yeter dedi 1000 TL çıktı, başka zaman sarı hissediyorum dedi 40.000 di galiba, sonra kırmızı dedi 500000 çıktı. Şimdide mavi hissediyormuşbakalım bunuda bilecek mi
![]()
Çaktırmadan baktım şimdiBütün şansını bugün harcamaman en iyisi o zaman, o yüzden benden yüksek çıkarsa da kötü düşünmeyelim şimdiden ne demişler kumarda kaybeden aşkta kazanır
Üst üste çok söz konusu ettik umarım ters tepmeyiz bu kez zehirli ok attığımız için baya![]()
So sorry canım.Seni demedim be, @Tolstoyevski ne hissetiyse çıktı
3 gün Pide vs almana yeter dedi 1000 TL çıktı, başka zaman sarı hissediyorum dedi 40.000 di galiba, sonra kırmızı dedi 500000 çıktı. Şimdide mavi hissediyormuşbakalım bunuda bilecek mi
![]()
Bence kutular açılırken şu tür görsellerle desteklemek daha görselliğe hitap edici olur, kaç çıkıyorsa o miktarda kutu açılışına yer vererekÇaktırmadan baktım şimdixdragxx geldiği an başlarız
![]()
Ben ne kumarlar kaybettim daha hiç aşkta kazandığım görülmedi.Bütün şansını bugün harcamaman en iyisi o zaman, o yüzden benden yüksek çıkarsa da kötü düşünmeyelim şimdiden ne demişler kumarda kaybeden aşkta kazanır
Üst üste çok söz konusu ettik umarım ters tepmeyiz bu kez zehirli ok attığımız için baya![]()
17.15 gibi başlayalım.
Tamam kızlar konser versin ozamana kadar17.15 gibi başlayalım.![]()
17.00'da başlarız sorun değil. Hamdi Bey zamanına kadar gelir oBu sunucu bozuntusu @xdragxx ne cehennemde acaba?![]()