Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin Irmak, 1 senedir pek aktif göremiyorduk seni umarım şimdi bol bol görürüz forumda. :Z

Umarım görüşürüz. Dün zaten bolca konuştuk. Böyle devam etmesini umuyorum.:Z

Ben senelerce etkinlikleri anketleri hep tek başıma yaptım. Yorucu aslında. Son 1 senedir de bir çok anketli etkinliği @Tolstoyevski ile yapıyorum ama arada tek yaptıklarında var. Mobil olarak anketler baya zorluyor ama idare ediyoruz :A
@xdragxx ile birlikte sunma olarak ilk deneyimimiz. Şimdilik güzel başladı bakalım :A

Sen zaten destek oluyorum demiştin galiba. İlk kez sunuyorum gibi bir şey demiştin.:D Yorucu iştir kesinlikle.

• Beğendim
Reactions: Dosi and slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 104874

Merhabalar ben Irmak. 24 yaşındayım. Kocaeli'de Kamuda çalışıyorum. 1 yıldır Kartepe'de yaşıyorum. İstanbul'da doğdum büyüdüm. Ortamlara kolay adapte olan, sevecen biriyimdir. Öyle söylerler.:bhr:

Daha önce haberlere yorum yapmak için kayıt olmuştum forumlara, haber sitelerine ama yorum yapıp çıkıyordum. Burada da öyle olacağını düşünüyordum ancak bu forumda çok etkinlik yapılıyor. Açıkçası oy vermek hoşuma gitti. Etkinliklerin parçası olmayı sevdim. Daha aktif bir şekilde burada olacağıma karar verdim bu sebeple üyelerle tanışmak istedim.

Herkese iyi günler diliyorum buradan.:bhr:
Vayyyy Memleketlim 🥺🥺 Duygulandım şimdi.

• İlginç
Reactions: cehennet
Umarım görüşürüz. Dün zaten bolca konuştuk. Böyle devam etmesini umuyorum.:Z

Sen zaten destek oluyorum demiştin galiba. İlk kez sunuyorum gibi bir şey demiştin.:D Yorucu iştir kesinlikle.
Sunma olarak ilk değil, ikili sunma olarak ilk :A

Şöyle bir yarışmam vardı. İlerde başlarım belki yine

• Beğendim
Sunma olarak ilk değil, ikili sunma olarak ilk :A

Şöyle bir yarışmam vardı. İlerde başlarım belki yine

Anladım. Var mısın Yok musun'u ilk kez sunuyorum demiştin zaten. Bende onu demek istedim.:D

Çok eski bir etkinlik. Sayfa biraz kayıyor. Eski sayfalarda hep bir sıkıntı var.:D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sende mi Kocaelilisin. Ben oralı değilim ama. Istanbulda doğup büyüdüm. Aslen Samsun'lu annenin ve Mersin'i babanın çocuğuyum. Tabi şuan ayrılar.:(
Doğma, büyüme Derince 60 Evler sonra Merkez Anıtpark. Benimde anne Sinoplu. Ama bende meslek gereği 7 yıldır Manisadayım. Aile Kocaelide.

• Beğendim
Hoşbuldum. Teşekkürler Kerem. Nickime övgüler bitmek bilmiyor bugün. Halbuki bir albüm adı.:A
Sana yarışma kolay gelsin. Tek başına mı sunacaksın yoksa yardımcın var mı? @Dosi ve @xdragxx mesela beraber sunuyormuş.:D
Gecen sezon @MayısKralı @sokak sanati neyse ki yardim etmislerdi ama bu sezon tek basimayim. :A Benim sundugum yarismalar anketlere oranla pek bir zahmetli oluyor, yardimci bulabilecegimi sanmiyorum. :A Aklimda var birileri ama hepsi yarismaci olduklari icin yardimci olarak almam uygun olmaz. :D

Doğma, büyüme Derince 60 Evler sonra Merkez Anıtpark. Benimde anne Sinoplu. Ama bende meslek gereği 7 yıldır Manisadayım. Aile Kocaelide.

Manisa'yı da gezme fırsatım olmuştu. Dağ eteğine kurulmuş güzel bir şehir. Yaşanabilir diye düşünüyorum.:D
------

Gecen sezon @MayısKralı @sokak sanati neyse ki yardim etmislerdi ama bu sezon tek basimayim. :A Benim sundugum yarismalar anketlere oranla pek bir zahmetli oluyor, yardimci bulabilecegimi sanmiyorum. :A Aklimda var birileri ama hepsi yarismaci olduklari icin yardimci olarak almam uygun olmaz. :D

Anladım. Kolay gelsin sana. Umarım aksamaz hiç bir şey. Her sey yolunda gider.:D

Anladım. Var mısın Yok musun'u ilk kez sunuyorum demiştin zaten. Bende onu demek istedim.:D

Çok eski bir etkinlik. Sayfa biraz kayıyor. Eski sayfalarda hep bir sıkıntı var.:D
Aktifliğime gaz verdiğim dönem ve artık herkes ile iletişim halinde olduğum zamanlardı. 1 ay içinde sunmuştum ve sonuç Gecelerimiz 3 saat sürerdi :A
Galiba videolar var diye kasıyor.
Burada biraz formatı var. Daha kolay açılır.

• Beğendim
Aktifliğime gaz verdiğim dönem ve artık herkes ile iletişim halinde olduğum zamanlardı. 1 ay içinde sunmuştum ve sonuç Gecelerimiz 3 saat sürerdi :A
Galiba videolar var diye kasıyor.
Burada biraz formatı var. Daha kolay açılır.

Devam ediyor musun bu etkinliğe. Ara mı verdin yada bitirdin mi.:D

• Beğendim
O manada demedim be, dün izledim bugün forumda yorum yapınca daha tazeyken karıştırdım soyadları :A

Biz ona detaycılık ve dikkatli diyoruz cins değil :A sen direk mesaja odaklandığın için gözün birşey görmemiş :A

Oyunculuğu iyidir ve yakışıklılığı var evet ama sizler gibi hiç bir oyuncuya ayılıp bayılmam yok :A
Cins demiyorum iyi anlamda cin dedim. :A

Ay hadi oradan eriyorsun karşısında. :A

• Güldürdün
Devam ediyor musun bu etkinliğe. Ara mı verdin yada bitirdin mi.:D
İlk kez sunmuştum ve aşırı zaman yiyen bir etkinlikti, ha bugün ha yarın derken başlatamadım bir türlü :A 2. Sezon belki sonbaharda gelir yada 2022'ye kalır. Yanımda yardımcı alırım bu kez :A baya ilgi görmüştü. Sahne kapma kısımları çekişmeliydi. Ben bir sürü başka programlar başlatınca sıra gelmedi.
Cins demiyorum iyi anlamda cin dedim. :A

Ay hadi oradan eriyorsun karşısında. :A
Herkesi kendin sanma :A

İlk kez sunmuştum ve aşırı zaman yiyen bir etkinlikti, ha bugün ha yarın derken başlatamadım bir türlü :A 2. Sezon belki sonbaharda gelir yada 2022'ye kalır. Yanımda yardımcı alırım bu kez :A baya ilgi görmüştü. Sahne kapma kısımları çekişmeliydi. Ben bir sürü başka programlar başlatınca sıra gelmedi.

Etkinlik sunmayı seviyorsun sen sanırım. Ben oy verme kısmına katılsam yeter. Sorumluluk alamam.:F

• Güldürdün
Etkinlik sunmayı seviyorsun sen sanırım. Ben oy verme kısmına katılsam yeter. Sorumluluk alamam.:F
Seviyorum ama dozu fazlalaştı :A geçen sene Haziran ayından Aralığa kadar hiç durmadım :A
Şimdi sırada bekleyen ve başlatılması gereken 2 etklnlik var. Dizide de Tols'a yardım edeceğim. Yine yoğun bir yaz ama son baharda Ekim ayında dinlenirim umarım :A

• Güldürdün

Bela mı arıyorsun sen, iffetime dil uzatanının dilini koparırım. :A En iffetli benim burada. .ss

• Güldürdün
Genç nesilde yani Z kuşağında her kızın mutlaka gay bir arkadaşı olmuştur. Benim var LGBT bireyi arkadaşım. Sokakta öpüşen erkek bile gördüğüm için Hiç şaşırdığım yada yadırgadığım bir durum değil.:F

Kocaeli'yi biraz daha laikleştirmek lazım. Bunun için mücadeleye devam.:A

Bu arada İzmit merkez ilçe değil mi? Kocaeli değil mi ilin adı. Izmit mi diyorsunuz ile genel olarak.kafam karışıyor.:(
------

Teşekkürler. Malek hanım diyebilirim ama. Saygısız olmak istemem çünkü. Malek hanım da biraz mesafeli duruyor. Direk Angelica diyeyim sana.:Z

Rica ederim ne demek tmmdır Angelica diyebilirsin :D

• Beğendim
Seviyorum ama dozu fazlalaştı :A geçen sene Haziran ayından Aralığa kadar hiç durmadım :A
Şimdi sırada bekleyen ve başlatılması gereken 2 etklnlik var. Dizide de Tols'a yardım edeceğim. Yine yoğun bir yaz ama son baharda Ekim ayında dinlenirim umarım :A

Yeni bölüm ne zaman. Kim çıktı Var mısın Yok musunuz? Bekliyorum etkinliklerini. Kolay gelsin sana Zeynep.:D

• Harika
Ben senelerce etkinlikleri anketleri hep tek başıma yaptım. Yorucu aslında. Son 1 senedir de bir çok anketli etkinliği @Tolstoyevski ile yapıyorum ama arada tek yaptıklarında var. Mobil olarak anketler baya zorluyor ama idare ediyoruz :A
@xdragxx ile birlikte sunma olarak ilk deneyimimiz. Şimdilik güzel başladı bakalım :A
Hatta en son geçen ay güzeller etkinliğini yürütürken @cehennet bize hafif muhalafet olmuştu belki hatırlıyordur o dönemi :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...