Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 Temmuz 2020'de katılıp daha yeni tanışma konusu açmak da iyiymiş :A
Tekrardan hoşgeldin o zaman. Bir ara seni daha iyi tanımak için forumun hit canavarı konusu olan Cevapsız Sorular'a alabiliriz @Dosi :A O potansiyeli gördüm...

Hoş bulduk teşekkürler. Geçen yıl @Emre Ozansoy ac demişti ama burası neresi gibi bir havadaydım. O sebeple açmadım. Bugüne kısmetmiş diyelim.:Z

@Dosi 'ye katılıyorum. Sırası değil daha. Cok erken. Yaz sonu olabilir.:A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
@cehennet Merbaha Irmak tekrar hoşgeldin foruma senle az az muhabbetimiz olmuştu ama tanışmamıştık konu açman çok iyi olmuş :D bende kendimi tanıtayım adım Melek 37 yaşındayım Kayseriliyim ve orda yaşıyorum etkinlikleri sevmene çok sevindim iyi eğlenceler iyi forumlar diliyorum

• Harika
Reactions: cehennet
@cehennet Merbaha Irmak tekrar hoşgeldin foruma senle az az muhabbetimiz olmuştu ama tanışmamıştık konu açman çok iyi olmuş :D bende kendimi tanıtayım adım Melek 37 yaşındayım Kayseriliyim ve orda yaşıyorum etkinlikleri sevmene çok sevindim iyi eğlenceler iyi forumlar diliyorum

Teşekkürler Melek. Hoşbuldum. Abla falan dememe gerek var mı? Ben pek sevmiyorum öyle hitapları. Yaşın benden büyük olduğu için abla demem gerekebilir ama ben diyemiyorum. Kusura bakma şimdiden.:(
Teşekkürler. Samimi bir arkadaşsın sende. Güzel ve eğlenceli vakit geçirmeyi umuyorum bende:Z
------

İnsanlarından boğuluyorum, hayatımın kısıtlı oluşundan vs. :D

Lgbt biriyi misin? Kısıtlanama derken bunu mu kast ediyorsun.
Kimse seni kısıtlayamaz. Sokakta çıplak gezmek gibi aşırılıkların ve fantezilerin olmadığı müddetçe kimse sana bir şey diye düşünüyorum. Bildiğini oku.:Z

Teşekkürler Melek. Hoşbuldum. Abla falan dememe gerek var mı? Ben pek sevmiyorum öyle hitapları. Yaşın benden büyük olduğu için abla demem gerekebilir ama ben diyemiyorum. Kusura bakma şimdiden.:(
Teşekkürler. Samimi bir arkadaşsın sende. Güzel ve eğlenceli vakit geçirmeyi umuyorum bende:Z
------

Kimse seni kısıtlayamaz. Sokakta çıplak gezmek gibi aşırılıkların ve fantezilerin olmadığı müddetçe kimse sana bir şey diye düşünüyorum. Bildiğini oku.:Z
Evet öyleyim, cin gibisin maşallah hemen çözdün. :A

Kısıtlama derken genel bir kısıtlama aslında. İzmit'i sevmiyorum burada yapacak bir şey bulamıyorum, arkadaşım bile yok burada o derece. Burayı sevmediğim için ne arkadaş edindim ne de kendimi buraya ait hissettim.

• Güldürdün
------

:D Öncelikle istediğin gibi hitap edebilirsin madem diyemiyorsun hiç sakıncası yok Melek diyebilirsin samimiyetimi görmene çok sevindim sohbetlerde buluşuruz eğleniriz cnm :D

• Harika

Kısıtlama derken genel bir kısıtlama aslında. İzmit'i sevmiyorum burada yapacak bir şey bulamıyorum, arkadaşım bile yok burada o derece. Burayı sevmediğim için ne arkadaş edindim ne de kendimi buraya ait hissettim.

Genç nesilde yani Z kuşağında her kızın mutlaka gay bir arkadaşı olmuştur. Benim var LGBT bireyi arkadaşım. Sokakta öpüşen erkek bile gördüğüm için Hiç şaşırdığım yada yadırgadığım bir durum değil.:F

Kocaeli'yi biraz daha laikleştirmek lazım. Bunun için mücadeleye devam.:A

Bu arada İzmit merkez ilçe değil mi? Kocaeli değil mi ilin adı. Izmit mi diyorsunuz ile genel olarak.kafam karışıyor.:(
------

:D Öncelikle istediğin gibi hitap edebilirsin madem diyemiyorsun hiç sakıncası yok Melek diyebilirsin samimiyetimi görmene çok sevindim sohbetlerde buluşuruz eğleniriz cnm :D

Teşekkürler. Malek hanım diyebilirim ama. Saygısız olmak istemem çünkü. Malek hanım da biraz mesafeli duruyor. Direk Angelica diyeyim sana.:Z

@cehennet 'in Burak Sevinç için yazdığı mesaja harika atarak sinyali verdin bence ona :A senin malum ona karşı ayrı bir zaafın var :A

Son düzenleme:
Daha önce kayıt olduğun zamanı hatırlıyorum, 1 yıl sonra tanışma konusunu görünce şaşırdım doğrusu ama demek ki kalıcı olmaya karar vermişsin. Hoşgeldin Irmak, Fav10'un parçası olmak oldukça keyifli ve farklı bir tecrübedir. Bunu zamanla sen de göreceksindir zaten. Etkinlikler de bitmez asla, her dönem 12415313 tane etkinlik vardır... :A Keyifli vakit geçirmen dileğiyle...

• Harika
@cehennet 'in Burak Deniz için yazdığı mesaja harika atarak sinyali verdin bence ona :A senin malum ona karşı ayrı bir zaafın var :A

Burak Sevinç için yazmamışmıydım o mesajı? Burak Deniz mesajı hangisi?
------

Merhaba Irmak hoşgeldin umarım keyifli zamanlar geçirirsin

Teşekkürler Hosbuldum. Öyle umuyorum. 1 günümü doldurdum. Şuan iyi gidiyor.:Z
------

Daha önce kayıt olduğun zamanı hatırlıyorum, 1 yıl sonra tanışma konusunu görünce şaşırdım doğrusu ama demek ki kalıcı olmaya karar vermişsin. Hoşgeldin Irmak, Fav10'un parçası olmak oldukça keyifli ve farklı bir tecrübedir. Bunu zamanla sen de göreceksindir zaten. Etkinlikler de bitmez asla, her dönem 12415313 tane etkinlik vardır... :A Keyifli vakit geçirmen dileğiyle...

Teşekkürler hoşbuldum.:D
1 yıl sonra aktif olmaya karar vermem biraz garipsendi ama konuda yazdım sebebini. Aktif olmaya karar vermem de beni tüm etkinliklere etiketleyen @Dosi @The_Erinch @Aserat @mesmeso ve son etkinliğe etiketleyen @kerem 'in payı büyük. Baya etkinlik yöneticisi varmış.:F

Burak Sevinç için yazmamışmıydım o mesajı? Burak Deniz mesajı hangisi?
------

Teşekkürler Hosbuldum. Öyle umuyorum. 1 günümü doldurdum. Şuan iyi gidiyor.:Z
------

Teşekkürler hoşbuldum.:D
1 yıl sonra aktif olmaya karar vermem biraz garipsendi ama konuda yazdım sebebini. Aktif olmaya karar vermem de beni tüm etkinliklere etiketleyen @Dosi @The_Erinch @Aserat @mesmeso ve son etkinliğe etiketleyen @kerem 'in payı büyük. Baya etkinlik yöneticisi varmış.:F
Sevinç demek istedim. Maraşlı'nın etkisindeyim daha :A

@cehennet Yani dizi olur film olur anime olur onlardan bahsettim üç nokta yüzünden farklı mı algılandı acaba. :A Üç nokta benim olmazsa olmazım alışkanlık olmuş her mesaja koyuyorum takılma ona. :A

• Güldürdün
Olur olur iyi olacaktır. :A Sanatsal eserlerle aran nasıldır, ne gibi eserler tüketirsin... :A

Tablo falan mı kast ediyorsun. Tamamen açım o konuya.:F Sanat filmi diyorsan o konuda da boşum. Yerli dizi vs izliyorum işte. 1-2 de yabancı dizi yılda.:D Hic sanat özelliğim yok.
------

@cehennet Yani dizi olur film olur anime olur onlardan bahsettim üç nokta yüzünden farklı mı algılandı acaba. :A Üç nokta benim olmazsa olmazım alışkanlık olmuş her mesaja koyuyorum takılma ona. :A

Sen çok hızlısın. Daha sormadan cevap veriyorsun.mesaji yazar yazmaz tepki geliyor mesajima. Bu kadar hızlı olmayı nasıl başarıyorsun:F
------

Sevinç demek istedim. Maraşlı'nın etkisindeyim daha :A

Burak Deniz'i de beğeniyor musun @serhatt :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961