Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Şuan Teşkilat dizisinde pek taş değil :A rolü gereği göbek falan bırakmış farklı bir imaj yaratmış :A
------

Şimdi ilk sayfada isimelriniz ve para miktarı var. Hangi miktar açılınca biz onu llsteden siliyoruz. Tamami ile kura işi oldu. Belki 1-2-3 hepsine 500.000 geldi :A rast gele dağıtmadık yani :A

Denk gelme ihtimali düşüyor diye düşünüyorum. 10 tane art arda kırmızı açma ihtimali düşük. Yarışmacıya kolaylık olur diye demiştim. Yine de siz bilirsiniz.:D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Şuan Teşkilat dizisinde pek taş değil :A rolü gereği göbek falan bırakmış farklı bir imaj yaratmış :A
------

Şimdi ilk sayfada isimelriniz ve para miktarı var. Hangi miktar açılınca biz onu llsteden siliyoruz. Tamami ile kura işi oldu. Belki 1-2-3 hepsine 500.000 geldi :A rast gele dağıtmadık yani :A
------

Burada ilk sunuculuğum ama senelerdir program sunuyorum ben. Tecrübelerim @xdragxx 'ten daha fazla. Kendisi sunuculukta stres yapıp bana kaba davranmıştı. Sonra affettirdi ama çok kırılmıştım :A
Adamın çok güzel bir vücudu vardı Survivor zamanlarında, neden öyle bir saçmalık yaptırdılar acaba? :(

• Güldürdün
Denk gelme ihtimali düşüyor diye düşünüyorum. 10 tane art arda kırmızı açma ihtimali düşük. Yarışmacıya kolaylık olur diye demiştim. Yine de siz bilirsiniz.:D
Tam olarak anlamadım aslında dediğin şeyi. Yarışmacı sırayla gitmiyor. İstediği numarayı düşünüp açıyor. Önce 3 deyip sonra 18 derse ve ikisinde de şans kırmızı olunca yapacak birşey yok.

yarışmaya hazırım :A
Güzel. Ozaman sen kendini kısa bir tanıt bizde yerlerimize geçelim :Z
İlk mesajda söylediğin isimleri ve para miktarını sileriz.
Kısaca böyle ilerleyecek:

Yarışmacılar önce 8 kutu açacak sonrasında Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 7 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 3 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 2 kutu açacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
Sonrasında 2 kutu açılacak ve Hamdi Bey'den teklif alacaktır.
22 kutu açıldıktan sonra da geriye kalan 2 kutuda isterse kendi kutusuna gidecek isterse de diğer arkadaşının kutusuna gidecektir.
------

@Yakamoz-Asi @Araf iki toprak, seyirci olarak buyrun, mısırlar ve çaylar bizden :A

22 kutu açıldıktan sonra da geriye kalan 2 kutuda isterse kendi kutusuna gidecek isterse de diğer arkadaşının kutusuna gidecektir.
------

@Yakamoz-Asi @Araf iki toprak, seyirci olarak buyrun, mısırlar ve çaylar bizden :A
Toprağım daha benim döndüğümü bilmiyordur. :A

Tam olarak anlamadım aslında dediğin şeyi. Yarışmacı sırayla gitmiyor. İstediği numarayı düşünüp açıyor. Önce 3 deyip sonra 18 derse ve ikisinde de şans kırmızı olunca yapacak birşey yok.

Ben anlatamadım belki de.:D

Mesela 3 dedi. 3'de 500 bin varsa 4'de olma ihtimali düşük. Son 5 kutu kaldığında 4'ü daha kolay açar. Hangi kutuda kac var hepsini aklında tutamaz. Yarışmacıya kolaylık olsun diye dedim. Umarım anlatabildim.:D

1 açılmadı
2 açılmadı
3 500 bin
4 açılmadı
5 100 bin
6 1 TL

Gibi açıldıkça yazılabilir ilk mesaja.

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx

yarışamada kutularında 500 bin bulunanlardan ipucu bekliyorum :A bu arada daha önce açıklamıştım en az 25 alırsam yeterli aslında :A

• Güldürdün
Ben anlatamadım belki de.:D

Mesela 3 dedi. 3'de 500 bin varsa 4'de olma ihtimali düşük. Son 5 kutu kaldığında 4'ü daha kolay açar. Hangi kutuda kac var hepsini aklında tutamaz. Yarışmacıya kolaylık olsun diye dedim. Umarım anlatabildim.:D

1 açılmadı
2 açılmadı
3 500 bin
4 açılmadı
5 100 bin
6 1 TL

Gibi açıldıkça yazılabilir ilk mesaja.
İlk mesaja gerekli düzenlemeler yapılıyor zaten sıkıntı yok :A