Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Ben hiç dikkat etmedim başlığa :A
Sadece son sayfadaki yazılanları okuyabildim, sen @HeisenBerg e seni dahil ettik deyince ben kurada onun ismi çıktı sandım :F
@Turkuazz başarılar, 500.000 'i almadan ve @Dosi 'yi zarara uğratmadan ayrılma sakın yarışmadan :D
Zarara uğrayan ben değil Hamdi Bey olur :A burda cimri bir sunucu varsa o da @xdragxx
Heisenberg kutu açma olarak Cumartesi dahil olacaktı bide eski yarışmada tam ödülü almış diye xdragxx gelmesin falan demişti :A

Baştan sona izledim güncelken. Tekrarlardanda izledim ama genelde ortalarda :A senin kadar hakim değilim ama masumda görmem onu. Her kötü çocukluk geçirmiş kişi kötü olacak diye birşey yok :A ilk eşine karşı kuzu sonra herkese karşı kurt oldu :A
Ya ben de iyi bir karakter demiyorum ama kendisine iyi davranılsaydı o kötülükleri yapmazdı. :A Sinsi ve kurnaz bir karakter sadece ama vicdansız biri değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zarara uğrayan ben değil Hamdi Bey olur :A burda cimri bir sunucu varsa o da @xdragxx
Heisenberg kutu açma olarak Cumartesi dahil olacaktı bide eski yarışmada tam ödülü almış diye xdragxx gelmesin falan demişti :A
Vayy be demek 500.000 'i aldı, o zaman @HeisenBerg yarışmasın o para ona 10 yıl yeter. :A
Kim bu zarara uğrayacak gizemli Hamdi Bey, bir tahminim var aslında ama şimdi ifşa etmek istemiyorum. :D
Acun Bey Fener' in maçı da yok, niye sunmuyorsunuz yarışmayı @xdragxx :A

Yani almasınlar tabiki. Temennimiz bu ama mavide almasınlar. En kötü herkes 10. 000 alsın :A
------

@Turkuazz geldiği an başlayacağız :Z bugün ayrıca aramıza yeni katılan @cehennet 'de kutu açacak

Bekliyorum. Büyük açıp üzmek mi yoksa küçük açıp mutlu hissettirmek mi? Daha karar vermeedim:A @Turkuazz başarılar. Kararsız biri değilsindir umarım.:D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz and Dosi
Vayy be demek 500.000 'i aldı, o zaman @HeisenBerg yarışmasın o para ona 10 yıl yeter. :A
Kim bu zarara uğrayacak gizemli Hamdi Bey, bir tahminim var aslında ama şimdi ifşa etmek istemiyorum. :D
En son çok şikayet ettiler ben devraldım. Ne oldu beğenemedinmi beni 😡

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bence de yeter ama Dosi acıdı :A
İlk 2 programda daha önce VMYM tecrübesi olmadığı için Dosi'ye nasıl sunulacağını gösterdim :A Bundan sonra 1 gün ben 1 gün o sunacak şeklinde gidecek aksilik olmazsa :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Bekliyorum. Büyük açıp üzmek mi yoksa küçük açıp mutlu hissettirmek mi? Daha karar vermeedim:A @Turkuazz başarılar. Kararsız biri değilsindir umarım.:D
Kutunu son 2 ye birakıp değiş tokuş yaparsa ozaman büyük mevla olsun ister :A kendisi çok karamsar. Bakalım neler yapacak :A

Kutunu son 2 ye birakıp değiş tokuş yaparsa ozaman büyük mevla olsun ister :A kendisi çok karamsar. Bakalım neler yapacak :A

Kararsız biriyse bu gece uzun sürer. Kim sunacaksa kolay gelsin. Dönüşümlü sunuculuk varmış. Umarım sana denk gelmez bu gece.:A

Son 2'ye beni bırakmasın yaa. Büyük sorumluluk.:(

• Güldürdün
İlk 2 programda daha önce VMYM tecrübesi olmadığı için Dosi'ye nasıl sunulacağını gösterdim :A Bundan sonra 1 gün ben 1 gün o sunacak şeklinde gidecek aksilik olmazsa :A
İlk 2? Direk 2.de ben başladım :A @Cervantes
Yok ben bunu sunayımda sonrasında çoğu sen azını ben sunarım :A bugün bol vaktim var. Yakında ailenin bir kısmı döner ve kısıtlanır saatlerce forumda oluşum :A malum 2-3 saat yiyor :A arada yorum yapmak ayrı sürerkli yazmak ayrı :A
Bakarız duruma

Ferhunde'nin exleri arasında en iyisi Leventti kesinlikle, bırakmayacaktı kendisini. Niye ayrılmışlardı hatırlamıyorum ama ayrılmaları karşılığında eski nişanlısından bayağı bir para koparmıştı galiba, eli boş dönmedi en azından. :A

İkinci Şevket dizi tarihinin en kötü cast seçimlerinden biri kesinlikle. Bir insan bir karaktere bu kadar olmaz yani.

Lost yani karanlık evet ama ağır değil. Gizem, gerilim, maceraya kayıyor türü. Zamanında çok popülerdi, çoğu kişinin izlediği ilk yabancı dizi olmuştur. 118 bölümmüş ama kısa sürede biter. :A
Levent anladı Ferhunde'nin ne mal olduğunu o yüzden Aslı'yı seçti. :A Ferhunde'yle sonra karşılaşınca Ferhunde istedi ama Levent yanaşmadı. :A Levent'e doyamadan gitti zaten. :(

İlk Şevket gibi minyon birini bulmalılardı, ikincisi sırık kazuletin tekiydi kel alaka. :A

Ay gözüm yemiyor 118 bölüm izlemeyi, başlangıç için çok fazla. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Kararsız biriyse bu gece uzun sürer. Kim sunacaksa kolay gelsin. Dönüşümlü sunuculuk varmış. Umarım sana denk gelmez bu gece.:A

Son 2'ye beni bırakmasın yaa. Büyük sorumluluk.:(
Bugünü ben sunuyorum :A tabi bir iş çıkarsa @xdragxx devreye girer arada. 2 sunucu olması güzel, birinin işi çıkınca diğeri devreye giriyor. Geçen onun işi çıktı diye 1 saat sundum. İlk deneyimim oldu :A

En son çok şikayet ettiler ben devraldım. Ne oldu beğenemedinmi beni 😡
Yok beğenmemekten değil, sadece Acun Bey'in üzerine çok gittiler geçen akşamki yarışmada :A Yoksa ikiniz de gayet iyi sunuyorsunuz, ben takip ederken çok eğleniyorum. :Z
Tabii @Dosi patron koltuğunda oturduğundan halkın nabzını tutmasını unutmuştur, iyi yapmışsın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Levent kimdi Nihat Altınkaya?
Aklıma ilk o geldi. Ferhunde layığını o yaşlı adamda bulmuştu evi satın alan. İsim konusunda kötüyüm :A gerçi izlemeyeli baya oldu normal.
------

Bu arada ilk kutu açma deneyimin olacak bugün :A sonra özgürsün :A
Nihat Altınkaya hala taşşş. :bhr: Çok karizmatik bir adam. :A

Mithat Kara o adam, onu da boynuzladı Ferhuş. :A

• Güldürdün
Bugünü ben sunuyorum :A tabi bir iş çıkarsa @xdragxx devreye girer arada. 2 sunucu olması güzel, birinin işi çıkınca diğeri devreye giriyor. Geçen onun işi çıktı diye 1 saat sundum. İlk deneyimim oldu :A

Kolay gelsin sana.:D

Açılan kutuların yanlarına ne kadar çıktı diye ekliyor musun? Mesela 23'de 500000 çıktıysa 24'de çıkma ihtimali düşüyor. Yarışmacı içinde kolaylık olur. Bize de fikir verir. Yapıyor musunuz böyle bir şey?

• Beğendim
Nihat Altınkaya hala taşşş. :bhr: Çok karizmatik bir adam. :A

Mithat Kara o adam, onu da boynuzladı Ferhuş. :A
Şuan Teşkilat dizisinde pek taş değil :A rolü gereği göbek falan bırakmış farklı bir imaj yaratmış :A
------

Kolay gelsin sana.:D

Açılan kutuların yanlarına ne kadar çıktı diye ekliyor musun? Mesela 23'de 500000 çıktıysa 24'de çıkma ihtimali düşüyor. Yarışmacı içinde kolaylık olur. Bize de fikir verir. Yapıyor musunuz böyle bir şey?
Şimdi ilk sayfada isimelriniz ve para miktarı var. Hangi miktar açılınca biz onu llsteden siliyoruz. Tamami ile kura işi oldu. Belki 1-2-3 hepsine 500.000 geldi :A rast gele dağıtmadık yani :A
------

Yok beğenmemekten değil, sadece Acun Bey'in üzerine çok gittiler geçen akşamki yarışmada :A Yoksa ikiniz de gayet iyi sunuyorsunuz, ben takip ederken çok eğleniyorum. :Z

Tabii @Dosi patron koltuğunda oturduğundan halkın nabzını tutmasını unutmuştur, iyi yapmışsın :A
Burada ilk sunuculuğum ama senelerdir program sunuyorum ben. Tecrübelerim @xdragxx 'ten daha fazla. Kendisi sunuculukta stres yapıp bana kaba davranmıştı. Sonra affettirdi ama çok kırılmıştım :A

Levent anladı Ferhunde'nin ne mal olduğunu o yüzden Aslı'yı seçti. :A Ferhunde'yle sonra karşılaşınca Ferhunde istedi ama Levent yanaşmadı. :A Levent'e doyamadan gitti zaten. :(

İlk Şevket gibi minyon birini bulmalılardı, ikincisi sırık kazuletin tekiydi kel alaka. :A

Ay gözüm yemiyor 118 bölüm izlemeyi, başlangıç için çok fazla. :A
Günde 2.5 saat izlesen 1 ayda bitiyor. :A Yani kısa soluklu diziler de var elbette ama efsane olmuş dizilerin çoğu minimum 5 sezon. :A

• Üzücü
Reactions: serhatt