Emmy Rossum'un tweetine hak vermemek elde değil. Shameless uyarlaması demeselerdi belki iyinin kötüsü diyebilirdim.Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı. @slhttnmtl
Emmy Rossum'un tweetine hak vermemek elde değil. Shameless uyarlaması demeselerdi belki iyinin kötüsü diyebilirdim.Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı. @slhttnmtl
Baştan sona mı , birden yerden sonra mı öyle oldu?Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı. @slhttnmtl
Bugün ilk bölümü izledim bile, psikolojim bozulmaz inş.Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman.
45 bölüm yayınlanıp sezon sonu boş günde 10 reytingden 3 reytinge kadar kan kaybeden dizi de MA'ydı sanki.
------
Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi?
Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım.
Başlı başına rezalet bir uyarlamaydı, orijinaliyle hiç alakası yoktu. Sanırım en kötü uyarlanan daha doğrusu uyarlanamayan diziler listesinde direkt ikinciliği alır. @slhttnmtlBaştan sona mı , birden yerden sonra mı öyle oldu?
Bizim Hikaye'de Shameless aramak büyük hata ve Emmy Rossum denen kadın ne haklıydı ne de ben dizime yapılan takmamaya çalışıyorum. Sonuçta teyzeler cevabını verdi ve 70 bölüm güzelce izledik.Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı. @slhttnmtl
Dizi çok da kötü değildi zaten ama uyarlama olarak çok kötüydü.Bizim Hikaye'de Shameless aramak büyük hata ve Emmy Rossum denen kadın ne haklıydı ne de ben dizime yapılan takmamaya çalışıyorum. Sonuçta teyzeler cevabını verdi ve 70 bölüm güzelce izledik.
Bu arada forumda tam aktif tek BH'ci ben kaldım, destek veren çıkmaz ah...
E yuh artık. Dediğim gibi Shameless'tan genel olarak uyarlanan bir dizi, detay arasak ohooo. Zaten 2. sezonda gelen karakterlerle dizi sanırım başka bir yöne evrildi. Son 10 bölüm hariç Ebru ve Verda hanıma tü diyorum.Başlı başına rezalet bir uyarlamaydı, orijinaliyle hiç alakası yoktu. Sanırım en kötü uyarlanan daha doğrusu uyarlanamayan diziler listesinde direkt ikinciliği alır. @slhttnmtl
İfademi takip et.Bizim Hikaye'de Shameless aramak büyük hata ve Emmy Rossum denen kadın ne haklıydı ne de ben dizime yapılan takmamaya çalışıyorum. Sonuçta teyzeler cevabını verdi ve 70 bölüm güzelce izledik.
Bu arada forumda tam aktif tek BH'ci ben kaldım, destek veren çıkmaz ah...
Neyse ki bu karşılaştırmayı hiç yapmadığımdan içim rahat ve abartı dersiniz ama mükemmeldi.Dizi çok da kötü değildi zaten ama uyarlama olarak çok kötüydü.
Orijinalini 1 bölüm izlemeye çalıştım ama yok dayanamadım. Dediğim gibi 2. sezonun uyarlama olmadığını düşünüyorum.İfademi takip et.
Ben bu yarışmanın daimi eleneniyim, elenmediğim bir sezon olamazKatılacağını kim söyledi?
Gizlice yöneteceğine foruma gelsin artık.
Kim kız bu yolayım hemen forumdaki cadı sayısı 3 e düşmüşken tekrar artırmamalı@sokak sanati senin yanında halt yemiş. @xemrexxx Çiğdem'e cadı diyerek de halt yemiş. Senin yanında anca eline su dökebiliyormış meğer.
Ahahah.Bana yamamaya çalıştığın ama almaya tenezzül etmediğim grubu almış. Ne diyelim, başarılar.. @Ahmed
@kerem son güne kadar beni Manga'yı seçmem için ikna etmeye çalıştığına göre sen de sonradan onun gazıyla seçmişsin belli ki.Ahahah.
Manga benim ergenliğimin favori grupu, 2010-2013-lerde full manga dinlerdim hatta.
Ve 2 yıl önce Baküdeki ilk konserine bile gidip en önden izlemiştim. Yani galibiyyet için değil, gerçekten sevdiğim için seçtim.
4-5 şarkısının anısı çok bende, lisedeki platonik aşkımı hatırlatıyor.
------
@kerem aşkım.
Hayırlı olsun. Diğer yarışmayı olay iyi götürüyordun, gerçek yarışma gibi heyacanlandığım bile oluyordu. Bunu da öyle yapacağından eminim.
Forumun pek heyacanı kalmamıştı, hızır gibi yetiştin.
Hayır ben yabancı seçecekdim, ama abartı isimler vardı aklımda. Doja Cat, Taylor Swift falan gibi.@kerem son güne kadar beni Manga'yı seçmem için ikna etmeye çalıştığına göre sen de sonradan onun gazıyla seçmişsin belli ki.
Seçmesem de ben baya severim Manga'yı zaten. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım.
Taylor Swift yabancılar arasında yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ama nasıl giderdi bir fikrim yok, yabancılar dezavantajlı bu forumda.Hayır ben yabancı seçecekdim, ama abartı isimler vardı aklımda. Doja Cat, Taylor Swift falan gibi.
Sevdiğim ama riskli bi isim istiyordum, son anda karar değiştirdim.
Mor ve Ötesinin şarkısını geçen hafta sarhoşken Manga şarkısı diye dinlemiştim clubta. Şarkı sonunda okuyan kişi bu şarkı Mor ve Ötesinin en sevdiğim şarkısı dedi. Yani o derece aynı gibiler Mangayla.
Bu sezon hiç yabancı olmayacak bence.Taylor Swift yabancılar arasında yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ama nasıl giderdi bir fikrim yok, yabancılar dezavantajlı bu forumda.
Çok benzemiyorlar aslında ama ikisi karıştırılıyor genelde. Ben de birkaç kez şahit oldum.
Bak hala boş gün diyor oysa benden iyi biliyorsun 7 kanalın da dolu olduğunu. Bir Başkadır gibi herkesin sevdiği bir dizi varken Masumlar'ın kazanması zor o yüzden fazla yüksekten uçma derim.Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman.
45 bölüm yayınlanıp sezon sonu boş günde 10 reytingden 3 reytinge kadar kan kaybeden dizi de MA'ydı sanki.
------
Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi?
Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım.