eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Hadi hayırlı olsun. Yine zevkli bir sezonun olmasını diliyorum. :D

• Harika
Reactions: kerem
@kerem , ortağım hayırlı olmasını diliyorum.Bol çekişmeli bir sezon olacağından kuşkum yok. Yalnız patron @bazinga nın macerası 2.turdan itibaren gerçek anlamda başlayacak.İlk tur play- off gibi olmuş. :Z 🥰

• Harika
Mor ve Ötesi ile katılmıştım zamanında ama tabii aynı müzik grubuyla katılma yoktu. İyi bir şekilde başlayıp, kötü bir şekilde noktalamıştım. @phoebebuffay iyi bir şekilde değerlendirmeye bak, çok iyi bir müzik grubu. :D
Haberim var katılımından, daha önceki performansına bakmıştım. Seninle hiç muhabbetimiz olmadı sanırım ama Mor ve Ötesi seveni severiz, hoş geldin. :A

Yanlış stratejinin kurbanı olmuşsun bu arada. Güneşi Beklerken'i ben de çok severim ama foruma göre değildi. Forum biraz daha haraketli, eğlenceli ve daha basit olan şarkıları seviyor. Ben de seçimlerimi ona göre yapacağım, desteklerini bekliyorum bu yolda. :A

• Beğendim
Reactions: Araf
@kerem Başarılar diliyor şimdiden kolay gelsin diyorum peki jürilerde kimler olacak onu ne zaman belli olacak kerem :D
belli olan @phoebebuffay @bazinga @dreamy @Ahmed e ve gelecek yarışmacılara şimdiden başarılar diliyorum :D
Hayırlı olsun @kerem :Z

Herkese başarılar şimdiden :Z
Hadi hayırlı olsun. Yine zevkli bir sezonun olmasını diliyorum. :D
@kerem , ortağım hayırlı olmasını diliyorum.Bol çekişmeli bir sezon olacağından kuşkum yok. Yalnız patron @bazinga nın macerası 2.turdan itibaren gerçek anlamda başlayacak.İlk tur play- off gibi olmuş. :Z 🥰
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, ilerleyen günlerde her şey daha çok netleşecek. Yarışmacıılarımızın neredeyse hepsi tamam, gelecke Pazartesi başlayacağız inşallah. :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Ahmed
İstersem ilk hafta eleneyim yine de pişman olmam merak etme. Amacım sevdiğim kişi veya grupla yarışmak değil de direkt 1.olmak olsaydı, adı lazım değil, başka bir isimle gelirdim zaten bunu sen de biliyorsun. :A
Bu sezon hiçbir ismin şampiyonluğu garanti olabileceğini düşünmüyorum açıkçası, senin o düşündüğün isim dah önce de yarışmıştı ve derece elde edememişti çünkü. :A
------

@Veteran'la sen, ah siz sürprizi bozanlar... :A

Bu sezon hiçbir ismin şampiyonluğu garanti olabileceğini düşünmüyorum açıkçası, senin o düşündüğün isim dah önce de yarışmıştı ve derece elde edememişti çünkü. :A
------

İyi, yine elenir o zaman umarım. Kazanmasını istemediğim bir isim çünkü, abartıldığını düşünüyorum. :A

• İlginç
------

Buradan konu hakkında ipucu vermedim ki... :A