Phoebe yerinde olsam utanırdım seni açacaktı ben olmasam anında@phoebebuffay demiştin güzel düşünüyorum diye, ama para manasında güzeldi
Phoebe yerinde olsam utanırdım seni açacaktı ben olmasam anında@phoebebuffay demiştin güzel düşünüyorum diye, ama para manasında güzeldi
Ben varımBen sana cevap verecektim ama arada kaldı öyle.
Neyse bu bölümden sonra gerekeni yapıp @xdragxx'i kovarsın artık. Boşalan sunuculuk koltuğuna talibim.
Yoo ben olmasam açacaktınBen kırmızı hissediyordum sende zaten, açmayarak iyi etmişim.
Format benim formatım patenti bendeBen varım
Ama onu son 2 ye bırakıp şuanli paranı 3-4e katlayabilirdinBen kırmızı hissediyordum sende zaten, açmayarak iyi etmişim.
Sallama ziyaaaYoo ben olmasam açacaktın
Hatta Hamdi Bey aradı kızdı yarışmacıya kıyak geçme diye
------
Format benim formatım patenti bende
Yok artık, sen @Tolstoyevski'yi açmamı istiyordun zaten. Fikrini falan sordun hatta. Bense kutusunun kırmızı olduğunu ve açmak istemediğimi söylemiştim.Phoebe yerinde olsam utanırdım seni açacaktı ben olmasam anında
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeYok artık, sen @Tolstoyevski'yi açmamı istiyordun zaten. Fikrini falan sordun hatta. Bense kutusunun kırmızı olduğunu ve açmak istemediğimi söylemiştim.
Yarışma bitti hala yalan dolana devam ediyorsun, pes.
Teşekkürler.İyiki beni dinlememiş , kendi iç sesinizi dinleyip olması gerekeni yapmışsınız. Tebrikler. @phoebebuffay
Huhuuuuuuu@Tolstoyevski'nin kutusunu açalım, 5 sevdiğim bir sayı...
Bu da 2Tuttuğum takımın şike yapmadı mahkeme tescilli
Bak ben sana Tolsto hakkında hemen karar verme diyorum istiyorsan 12.adam'ı dinle ama karar senin...
Yarışmadan bahsetmiyorum, üstteki mesajı vurguladımNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@12.Adam hangi kutuyu açardın?Emrecan
Mayıs Kralı
Doğan kaldı hangisini açardınız?
Adaşımı, yani @/Emrecan.Emrecan
Mayıs Kralı
Sonra tersine bir fikre kapılıp vazgeçtim ama. Duruyor mesajlar yani... Sen birden fazla kez @Tolstoyevski'nin fikrini alalım vs diyerek baskı yaptın.Huhuuuuuuu
Acun Bey Vara gidiyorHuhuuuuuuu
Doğan da düşük olabilir.Emrecan
Mayıs Kralı
150.000 TL açtırırdınAdaşımı, yani @/Emrecan.
Ben @xdragxx gibi yarışmaya hile hurda gibi şeylere başvurmadan ve çirkefleşmeden yüksek reyting kazandırırım sana.Ben varım
25 TL vardı sen fena değilmişsinMayıskralı
2 TL Doğan daDoğan da düşük olabilir.