Yaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermezKanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne. @xdragxx
Yaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermezKanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne. @xdragxx
@Emre Ozansoy'un kutusunu açalım o zaman. Tek sayılara güvenmiyorum gerçi ama başka kutu kalmadı.Yaaav istiyorum işte söyle kutuyu
@790'da başka bir şey istemişim sanki
2 veya 25 TL'nin kutumda olduğunu düşünüyorum. Eğer açarsan teklif öncesi pişman etmez seni açtırdığına.@Emre Ozansoy'un kutusunu açalım o zaman. Tek sayılara güvenmiyorum gerçi ama başka kutu kalmadı.
@Emre Ozansoy kutu hakkında görüşlerini alalım@Emre Ozansoy'un kutusunu açalım o zaman. Tek sayılara güvenmiyorum gerçi ama başka kutu kalmadı.
Umarım bu berbat sunuculuk için yüksek maaş almıyordur...Yaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermez
Aman bırak vicdan da neymiş 2021'deyiz. @xdragxxYaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermez
Mavi çıkacağına eminim, umarım yanılmam.@Emre Ozansoy kutu hakkında görüşlerini alalım
Sen de son kararın olunca son kararım dersin Monica
Emre iddialı baya bakalıııım.2 veya 25 TL'nin kutumda olduğunu düşünüyorum. Eğer açarsan teklif öncesi pişman etmez seni açtırdığına.
İyi o zaman sana güveniyorum. Sunucu dışındaki herkese güveniyorum gerçi. Açalım kutunu, son kararım. @xdragxx2 veya 25 TL'nin kutumda olduğunu düşünüyorum. Eğer açarsan teklif öncesi pişman etmez seni açtırdığına.
Sunucu değilim program benim....Umarım bu berbat sunuculuk için yüksek maaş almıyordur...
Umarım bu berbat sunuculuk için yüksek maaş almıyordur...
Yakında kapının önüne koyarım bu gidişle yoplantı yapacağım kanal ortağım @Tolstoyevski ileAman bırak vicdan da neymiş 2021'deyiz. @xdragxx
Tüh 5.000 TL çıktı...İyi o zaman sana güveniyorum. Sunucu dışındaki herkese güveniyorum gerçi. Açalım kutunu, son kararım. @xdragxx
Kanal fikrini kim verdi sana mosi?Yakında kapının önüne koyarım bu gidişle yoplantı yapacağım kanal ortağım @Tolstoyevski ile
Olmadı bu. Üzgünüm. @phoebebuffayTüh 5.000 TL çıktı...
Hamdi Bey'den teklifini bekliyoruz...
@xdragxx yerine beni işe alabilirsin, popülaritem de yüksek biliyorsun.Yakında kapının önüne koyarım bu gidişle yoplantı yapacağım kanal ortağım @Tolstoyevski ile
Oo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımıSunucu değilim program benim....
Yarın büyük masada önemli kararlar veririz o halde kahvaltı esnasında @xdragxxYakında kapının önüne koyarım bu gidişle yoplantı yapacağım kanal ortağım @Tolstoyevski ile
Yok yok iyiOlmadı bu. Üzgünüm. @phoebebuffay
Rastgele birini sunucu yapsan daha iyi yönetir yarışmayı.Yakında kapının önüne koyarım bu gidişle yoplantı yapacağım kanal ortağım @Tolstoyevski ile
150.000 üstünden iyidir de, 2 veya 25 çıksa çok daha iyi olurdu.Yok yok iyi