Yaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermezKanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne.@xdragxx
Yaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermezKanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne.@xdragxx
@Emre Ozansoy'un kutusunu açalım o zaman. Tek sayılara güvenmiyorum gerçi ama başka kutu kalmadı.Yaaav istiyorum işte söyle kutuyu
@790'da başka bir şey istemişim sanki![]()
2 veya 25 TL'nin kutumda olduğunu düşünüyorum. Eğer açarsan teklif öncesi pişman etmez seni açtırdığına.@Emre Ozansoy'un kutusunu açalım o zaman. Tek sayılara güvenmiyorum gerçi ama başka kutu kalmadı.![]()
@Emre Ozansoy kutu hakkında görüşlerini alalım@Emre Ozansoy'un kutusunu açalım o zaman. Tek sayılara güvenmiyorum gerçi ama başka kutu kalmadı.![]()
Umarım bu berbat sunuculuk için yüksek maaş almıyordur...Yaz ortası işsiz kalmasın vicdanım el vermez![]()
Mavi çıkacağına eminim, umarım yanılmam.
Emre iddialı baya bakalıııım.2 veya 25 TL'nin kutumda olduğunu düşünüyorum. Eğer açarsan teklif öncesi pişman etmez seni açtırdığına.![]()
İyi o zaman sana güveniyorum. Sunucu dışındaki herkese güveniyorum gerçi. Açalım kutunu, son kararım.2 veya 25 TL'nin kutumda olduğunu düşünüyorum. Eğer açarsan teklif öncesi pişman etmez seni açtırdığına.![]()
Sunucu değilim program benim....Umarım bu berbat sunuculuk için yüksek maaş almıyordur...![]()
Umarım bu berbat sunuculuk için yüksek maaş almıyordur...![]()
Yakında kapının önüne koyarım bu gidişleAman bırak vicdan da neymiş 2021'deyiz.@xdragxx
Tüh 5.000 TL çıktı...İyi o zaman sana güveniyorum. Sunucu dışındaki herkese güveniyorum gerçi. Açalım kutunu, son kararım.@xdragxx
Kanal fikrini kim verdi sana mosi?
Oo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımıSunucu değilim program benim....
Yok yok iyiOlmadı bu.Üzgünüm. @phoebebuffay
Rastgele birini sunucu yapsan daha iyi yönetir yarışmayı.Yakında kapının önüne koyarım bu gidişleyoplantı yapacağım kanal ortağım @Tolstoyevski ile
![]()
150.000 üstünden iyidir de, 2 veya 25 çıksa çok daha iyi olurdu.Yok yok iyi![]()