Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Sadece 1 yıl bekliyordum şaşırdım açıkcası ama eğer araç çok iyiyse 1 yılı garantiye almak istemiş adam rekorları kırmaktan bıkmadı,diğer yandan Russell-Lewis kapışması çok güzel olacak.
En azından Bottas gitsin de biraz renk gelsin. Tabii Russell - Hamilton rekabeti Mercedes'i iyice uçurabilir de. :(

Bottas'ı alan çıkacak mı eğer Mercedes bırakırsa onu merak ediyorum. :A

En azından Bottas gitsin de biraz renk gelsin. Tabii Russell - Hamilton rekabeti Mercedes'i iyice uçurabilir de. :(

Bottas'ı alan çıkacak mı eğer Mercedes bırakırsa onu merak ediyorum. :A
Bence Bottasın işi çok zor artık herkesin kendi akademisi var ve bütün takımlar genç pilotların peşindeler,yani takımlara baktığımda Williams dışında diğerleri sanki imkansız ama Bottas Williamsı kabul eder mi orası ayrı soru işareti.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Ne çabuk sattın, 2 sene Verstappen kazansın sonra da Norrisçi oluruz. :A Leclerc demek isterdim ama Ferrari o ışığı vermiyor maalesef. :A
Dominasyon sevmiyorum, başa baş sezon olsun ama bu saatten sonra Verstappen farkı açıp gidecek gibi hissediyorum :A O yüzden artık 7 şampiyonluğu bulunan keçi Hamilton'cıyım artık liderliği alana kadar. Her zaman 2. sıradakini tutucam :A

• Üzücü
Reactions: 12.Adam and bazinga
Acı haber kesinleşti. :(

Gidip biraz Williams'ta falan takılsaydı. Orada şampiyon olsa o zaman büyük efsane derdik. :A

Aksine daha iyi oldu. Mercedes'in ekonomik nedenlerden F1'den yavaşça çekilmesi konuşuluyordu. Bu hamleyle en az iki sene daha rekabetçi olacağı kesinleşti. Russell'ın durumuna göre de sonraki durumlar belli olacaktır.

Yeni dönemde Audi ve BMW gibi markaların girmeye hevesli olduğu bilinirken Mercedes'in çıkması hem ekonomik hem de eğlence açısından büyük bir darbe olur.

• Beğendim
Reactions: XanTier
Aksine daha iyi oldu. Mercedes'in ekonomik nedenlerden F1'den yavaşça çekilmesi konuşuluyordu. Bu hamleyle en az iki sene daha rekabetçi olacağı kesinleşti. Russell'ın durumuna göre de sonraki durumlar belli olacaktır.

Yeni dönemde Audi ve BMW gibi markaların girmeye hevesli olduğu bilinirken Mercedes'in çıkması hem ekonomik hem de eğlence açısından büyük bir darbe olur.
Mercedes gitsin Audi ve BMW gelsin bana uyar. :A

Şaka bir yana Hamilton ve Mercedes'ten bu sezonki gibi takıldıkları sürece o kadar nefret etmiyorum. :A Sürekli Mercedes'in kazandığı bir F1 ne kadar sıkıcıysa sürekli Red Bull'un ya da başka bir takımın kazandığı da aynı derece sıkıcı olur. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Alonso 3. olup müthiş başlarken Ocon sondan dördüncü olup elendi. :( Ne oldu bu çocuğa anlamıyorum haftalardır aşırı kötü gidiyor. :(

Tifosi tayfa bu hafta sakın araç diye ağlamasın. Russell altındaki arabaya rağmen Q3 yaptı. Toto sende yaz arası işini bırak yarın akşam yarıştan sonra açıkla şu çocuğu. Hamilton sonrası için şimdiden çocuğu hazırlayın.

Russell eleştirilerimin ardından tarih yazmaya devam ediyor. :A

Ferrari sağlam batırdı. Ricciardo yine Q3'e kalamadı. Alonso'ya yazık oldu...
------

İşte budur. :Z:Z:Z

VER - NOR - PER daha iyisi olamazdı. :Z

Bu arada Lando Norris şu an aktif en underrated pilot olabilir. McLaren ile harikalar yaratıyor. Biraz daha iyi bir araçla rahatlıkla şampiyonluğa oynar bu performansla...

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: BARON疼痛
IMG_1622.jpg

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Lando harika 😵 Yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Verstappen Leclerc Russel'ın yanında saymazdın onu gelecek olarak ama bu sene hakediyor sayılmayı

Russell eleştirilerimin ardından tarih yazmaya devam ediyor. :A

Bu arada Lando Norris şu an aktif en underrated pilot olabilir. McLaren ile harikalar yaratıyor. Biraz daha iyi bir araçla rahatlıkla şampiyonluğa oynar bu performansla...
Demedim deme :A

Bu sezon resemen çağ atlattı gerek bir tur hızı ile gerek yarış temposu Lando bu sezon çok iyi gidiyor 2020 Leclerc gibi.
Lando harika 😵 Yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Verstappen Leclerc Russel'ın yanında saymazdın onu gelecek olarak ama bu sene hakediyor sayılmayı
Aynen bende Max,Lec,Russell üçlüsünü daha üstün görüyordum ama Lando da 2019-20 o kadar iyi değildi yani haklı olarak saymıyorduk ama bu sezondan sonra o da aynı kategoride koyabileceğimiz bir pilot oldu bence.

Ferrari'nin yarışı yine maraton olacak tifosi için heyecanlı bir yarış olacak yarış temposu geçen hafta ile yakınsa.

• Beğendim
Reactions: bazinga and XanTier