Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Charles'in kardeşi 27 başlayıp 6 bitirdi yarışı.

@XanTier Mick Doohanın oğlu de var, ilk yarışlarda ismini görünce tesadüf sanmıştım ama yarış kazanınca oğrendim
Arthur Leclerc de pek parlak değil :A

Aynen efsanenin oğlu. Ben de sene başında öğrendim. Motosiklet yarışları tehlikeli diye buraya yönlendirmiş küçükken.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Ferrari 'den strateji örneği :A
------

Perez Leclerc'i hastanelik edecek yakında :A
------

Hamilton'da hasar varmış, lastikler bitiyormuş ama en iyi turunu attı :A

Son düzenleme:
Russel 10. Alonso'ya arkada tutarsa ilk puan :Z
------

Leclerc'in agresifliğine bayılıyorum ya, ama kasaplık da var, sabırsız :A

Koskoca Alonso bir puan için uşağın düştü peşine. Bırak oğlan ilk puanını alsın be adam. Russell abim hepsini bir kenara yazıyor günü gelince intikamını alacak.

Verstappen ve Norris harikasınız. :Z

Perez çok üzdü bizi ama neyse ki Hamilton gerilerde kaldı. :Z

Ferrari fena yarış çıkarmadı kötü starta rağmen. Leclerc gerçekten özel bir pilot olduğunu hissettiriyor. Aracın sınırlarını zorluyor. Fakat fazla zorlayınca kazanan Sainz oldu. :A

Bottas çok iyi gidiyor, Russell Williams'ta takılsın iki yıl daha. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Toprak şampiyona lideri, 3 yarışın 2sini kazandı Donington'da 💪
1625418519391.png

------

211990228_10158612716318759_4347610448945585533_n.jpg

Alonso-Russel temsili :A
eef9377f557d7dcb17516b86ce294467.jpg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
image.jpg

Cuma

16.30 - FP1
20.00 - Sıralama

Cumartesi

14.00 - FP2
18.30 - Sprint Sıralama Yarışı

Pazar

17.00 - Yarış

Sprint saçmalığı F1'e de geliyor bu hafta. :A F2 ve F3'te zaten saçma olan sprint yarışı bu sene ikiye çıkmışken bi de F1'de olacak. Neyse ki kazanan 3 puan alacak sadece, F2 F3'teki gibi değil :A

• Beğendim
image.jpg

Cuma

16.30 - FP1
20.00 - Sıralama

Cumartesi

14.00 - FP2
18.30 - Sprint Sıralama Yarışı

Pazar

17.00 - Yarış

Sprint saçmalığı F1'e de geliyor bu hafta. :A F2 ve F3'te zaten saçma olan sprint yarışı bu sene ikiye çıkmışken bi de F1'de olacak. Neyse ki kazanan 3 puan alacak sadece, F2 F3'teki gibi değil :A
Bir de bunu kazanana puan mı verecekler? :A

Çok saçma bir olay. Sıralamada ezkaza iyi yer edinenleri yerlerinden edecekler. :( Bir de normal yarışta olacak olası geçişler sprintte olacağı için normal yarışın heyecanı da azalacak. Özellikle küçük takımlar için çok can sıkıcı bir durum. Rekabet arttırmaya çalışacaklarına rekabeti öldürmeye yönelik bir adım bu. :(

• Beğendim
Bir de bunu kazanana puan mı verecekler? :A

Çok saçma bir olay. Sıralamada ezkaza iyi yer edinenleri yerlerinden edecekler. :( Bir de normal yarışta olacak olası geçişler sprintte olacağı için normal yarışın heyecanı da azalacak. Özellikle küçük takımlar için çok can sıkıcı bir durum. Rekabet arttırmaya çalışacaklarına rekabeti öldürmeye yönelik bir adım bu. :(
Bi de sprintte kaza yapanlar en arkadan başlayacak yarışa :A

Bak o biraz eğlence katabilir aslında. :A

İnşallah bizim Perez kendine gelmiştir de sprintte de ortalığı birbirine katmaz. :A
Bunu F2 F3te dominasyonu engellemek için yapıyolardı. Hatta sprint yarışında ilk 8'de bitirenler yarışa ters sıradan başlıyor, 1. bitiren 8. başlıyor yani. Neyse ki o kadar saçma şekilde gelmedi F1'e :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Verstappen çok hızlı olduğu kadar çok büyük insan. En azından ilk gün Hamilton'ın evinde sevinmesine izin verdi. :A Yarın yarışta ilk sırayı kapar inşallah. :Z

Leclerc iyiydi. Russell şahaneydi... Ocon sonunda Q2 gördü çok şükür. :A

• Beğendim