Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Görüş belirten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şuan tam şu halde hissediyorum kendimi :A
images (14).jpeg

Yok emin değilim, böyle diyince stres yapıyorum :A Ama yinede kendi kutuma gitmek istiyorum, son kararım :A
Maalesef kutunda 25.000 TL vardı.
Çok güzel yarışma oldu eline sağlık. Son kez emin değilim dediğin zaman sevindim ama devamında maalesef kutuna gittin sağlık olsun....

Dosi de iddialı baya bakalıııım :A
Ben o olsaydım kutuma giderdim ama bir yandan enerjim hep iyi geldi bana :A 2 kere vazgeçip 3üncüdede vazgeçebilirdi :bilmem:
------

Çok güzel yarışma oldu eline sağlık. Son kez emin değilim dediğin zaman sevindim ama devamında maalesef kutuna gittin sağlık olsun....
Yahu biraz bekletmeliydik bu kısmı :/

Sağlık olsun, yarışmak çok keyifli idi :A @Dosi ve @xdragxx başta siz olmak üzere yorumları ile destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben çok eğlendim, darısı yarışacak diğer arkadaşlara :Z

Sağlık olsun, yarışmak çok keyifli idi :A @Dosi ve @xdragxx başta siz olmak üzere yorumları ile destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben çok eğlendim, darısı yarışacak diğer arkadaşlara :Z
Biz de teşekkür ederiz ilk yarışmada güzel bir enerji verdin.
Arkadaşlar haftada kaç yarışmacı olacağı hangi günler olacağını ilerleyen günlerde açıklayacağız. O zamana kadar hoşçakalın :A

Ben artık kaçayım. Normalde yarım saat önce gidecektim. Geceye genel yorum yaparım :A seninde çenene sağlk memnun kaldım. İyi reyting getirdin :Z

Biz de teşekkür ederiz ilk yarışmada güzel bir enerji verdin.
Arkadaşlar haftada kaç yarışmacı olacağı hangi günler olacağını ilerleyen günlerde açıklayacağız. O zamana kadar hoşçakalın :A
Acun Bey Survivor işini bi düşünün, olmadı Var Mısın Yok Musun stüdyosuna paspasta atabilirim :A
25 bin güzel para ben de bu kadarını kazansam yeter. :A Tebrikler. :Z @Cervantes
Teşekkür ederim @Aserat :A Senden 500.000 bekliyorum :oley:
Ben artık kaçayım. Normalde yarım saat önce gidecektim. Geceye genel yorum yaparım :A seninde çenene sağlk memnun kaldım. İyi reyting getirdin :Z
Reyting bizim işimiz :A Yorumlarınla, desteğin için teşekkürler tekrardan :A
Başta çok iyi gittin ama nazara mı geldin acaba :( Benim için okuması keyifli bir yarışma oldu, 25.000'de kötü para değil :A Tebrikler @Cervantes :bhr:
Teşekkür ederim, zaten beklentim düşüktü buna da şükür artık :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking