Görüş belirten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şuan tam şu halde hissediyorum kendimi
10dam geride say@Cervantes kutuna dokun sıcak mı hissediyorsun soğuk mu?
Ben bir tek @Turkuazz da hissim vardı onu da söylemedim ne yazık kiİnsanlar da haklı bir yanda 25.000 TL var bir yanda 150.000 TL hemen görüş belirtemiyorlar
Acun Bey ben kendi kutuma gitmek istiyorum, bakalım artık ne olacakEveet büyük bir sessizlik var
Emin miyiz diye bugün son kez soruyorum?Acun Bey ben kendi kutuma gitmek istiyorum, bakalım artık ne olacak
Ben enerjimden bahsetmiştim ve 1 numaraAcun Bey ben kendi kutuma gitmek istiyorum, bakalım artık ne olacak
Yok emin değilim, böyle diyince stres yapıyorum Ama yinede kendi kutuma gitmek istiyorum, son kararımEmin miyiz diye bugün son kez soruyorum?
Maalesef kutunda 25.000 TL vardı.Yok emin değilim, böyle diyince stres yapıyorum Ama yinede kendi kutuma gitmek istiyorum, son kararım
Ben o olsaydım kutuma giderdim ama bir yandan enerjim hep iyi geldi bana 2 kere vazgeçip 3üncüdede vazgeçebilirdiDosi de iddialı baya bakalıııım
Yahu biraz bekletmeliydik bu kısmı :/Maalesef kutunda 25.000 TL vardı.
Çok güzel yarışma oldu eline sağlık. Son kez emin değilim dediğin zaman sevindim ama devamında maalesef kutuna gittin sağlık olsun....
O kısmı sonra gördümSon kararım dedikten sonra bekletmek yanlış olur maalesef @Dosi
Sağlık olsun, yarışmak çok keyifli idi @Dosi ve @xdragxx başta siz olmak üzere yorumları ile destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben çok eğlendim, darısı yarışacak diğer arkadaşlaraMaalesef kutunda 25.000 TL vardı.
Çok güzel yarışma oldu eline sağlık. Son kez emin değilim dediğin zaman sevindim ama devamında maalesef kutuna gittin sağlık olsun....
Biz de teşekkür ederiz ilk yarışmada güzel bir enerji verdin.
Ben artık kaçayım. Normalde yarım saat önce gidecektim. Geceye genel yorum yaparım seninde çenene sağlk memnun kaldım. İyi reyting getirdin
Acun Bey Survivor işini bi düşünün, olmadı Var Mısın Yok Musun stüdyosuna paspasta atabilirimBiz de teşekkür ederiz ilk yarışmada güzel bir enerji verdin.
Arkadaşlar haftada kaç yarışmacı olacağı hangi günler olacağını ilerleyen günlerde açıklayacağız. O zamana kadar hoşçakalın
Teşekkür ederim @Aserat Senden 500.000 bekliyorum25 bin güzel para ben de bu kadarını kazansam yeter. Tebrikler. @Cervantes
Reyting bizim işimiz Yorumlarınla, desteğin için teşekkürler tekrardanBen artık kaçayım. Normalde yarım saat önce gidecektim. Geceye genel yorum yaparım seninde çenene sağlk memnun kaldım. İyi reyting getirdin
Teşekkür ederim, zaten beklentim düşüktü buna da şükür artıkBaşta çok iyi gittin ama nazara mı geldin acaba Benim için okuması keyifli bir yarışma oldu, 25.000'de kötü para değil Tebrikler @Cervantes