Hamdi Bey kusura bakmasın ama yokumHamdi Bey'in bugünkü son teklifi 60.000 TL var mısın yok musun?
Ulan bu da çok cimri bari ortalamasını verseydi son iki kutununHamdi Bey'in bugünkü son teklifi 60.000 TL var mısın yok musun?
Hamdi Bey öyledirUlan bu da çok cimri bari ortalamasını verseydi son iki kutunun
Eveeet şimdi çok kritik yerdeyiz....Hamdi Bey kusura bakmasın ama yokum
25 ve 150 arası 125 ve yarısı 62.500. zaten ortasını vermiş @Cervantes @xdragxxUlan bu da çok cimri bari ortalamasını verseydi son iki kutunun
175/2 daha mantıklı gibi sanki25 ve 150 arası 125 ve yarısı 62.500. zaten ortasını vermiş @Cervantes @xdragxx
Hayır ikisinin toplamı ikiye böl o yarısı eder25 ve 150 arası 125 ve yarısı 62.500. zaten ortasını vermiş @Cervantes @xdragxx
Ben öyle algıladım175/2 daha mantıklı gibi sanki
Koca bir 0 ne yazık kiEvet şuan takip eden arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum
Ama hepsini alamayacağına göre ikisini toplamış demek kiHayır ikisinin toplamı ikiye böl o yarısı eder
Ben artık birşey demem. 2 kere vazgeçirdim. İlkinde kırmızı açmıştı, ikincide yüzü güldü. Fazla vebal alamamKonudaki arkadaşlar fikir belirtebilir çok kritik bir noktadayıısssssssssssss
Bence cimrilik 75 vermeliydi 150 ve 25 şansı eşit çünkü tam ortası teklif yapmıyorAma hepsini alamayacağına göre ikisini toplamış demek ki
------
Ben artık birşey demem. 2 kere vazgeçirdim. İlkinde kırmızı açmıştı, ikincide yüzü güldü. Fazla vebal alamam
110 binlik teklifi kabul etmeliydi demiştim. @CervantesKonudaki arkadaşlar fikir belirtebilir çok kritik bir noktadayıısssssssssssss