Hamdi Bey kusura bakmasın ama yokumHamdi Bey'in bugünkü son teklifi 60.000 TL var mısın yok musun?
Ulan bu da çok cimri bari ortalamasını verseydi son iki kutununHamdi Bey'in bugünkü son teklifi 60.000 TL var mısın yok musun?
Hamdi Bey öyledirUlan bu da çok cimri bari ortalamasını verseydi son iki kutunun![]()
Eveeet şimdi çok kritik yerdeyiz....Hamdi Bey kusura bakmasın ama yokum![]()
25 ve 150 arası 125 ve yarısı 62.500. zaten ortasını vermişUlan bu da çok cimri bari ortalamasını verseydi son iki kutunun![]()
175/2 daha mantıklı gibi sanki
Hayır ikisinin toplamı ikiye böl o yarısı eder
Ben öyle algıladım175/2 daha mantıklı gibi sanki![]()
Koca bir 0 ne yazık kiEvet şuan takip eden arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Ama hepsini alamayacağına göre ikisini toplamış demek kiHayır ikisinin toplamı ikiye böl o yarısı eder![]()
Ben artık birşey demem. 2 kere vazgeçirdim. İlkinde kırmızı açmıştı, ikincide yüzü güldü. Fazla vebal alamamKonudaki arkadaşlar fikir belirtebilir çok kritik bir noktadayıısssssssssssss
Bence cimrilik 75 vermeliydiAma hepsini alamayacağına göre ikisini toplamış demek ki
------
Ben artık birşey demem. 2 kere vazgeçirdim. İlkinde kırmızı açmıştı, ikincide yüzü güldü. Fazla vebal alamam![]()
110 binlik teklifi kabul etmeliydi demiştim.Konudaki arkadaşlar fikir belirtebilir çok kritik bir noktadayıısssssssssssss