2 saat sonra görseydin bu anketi 😡#intensekrizi
![]()
![]()
@Aserat @Özgür İlk turlarda gördüm ama nedense diğer turlarda göremedim zaten@BesaleT en çok sana kızgınım. Bu anket zamanı online olacağın tuttu 😡
2 saat sonra görseydin bu anketi 😡
------
@The_Erinch anket sahibi harici başkasının etiket etmesi doğru olmaz. Sana zahmet Co admini etiket edermisin. Oy kullanmamış![]()
Gofreti de çok severim ama en son 6 yıl önce yememe rağmen Brownie'nin yeri bende ayrıdır kesinlikle.@BesaleT en çok sana kızgınım. Bu anket zamanı online olacağın tuttu 😡
2 saat sonra görseydin bu anketi 😡
Benim açımdan böyle biterse finalde karar vermek daha kolayBiraz daha fark atılsa sorun etmem ama bu hali üzücü 😡
Bazı isimlerde ısrarla oy vermiyor. O kişileri fazla etiketleme. Üzülen biz oluyoruz
Ben 10 senedir yemedim. Geçen aldım. Evde duruyor ama bu turu geçmezse bir süre daha yemeyeceğimGofreti de çok severim ama en son 6 yıl önce yememe rağmen Brownie'nin yeri bende ayrıdır kesinlikle.![]()
Benim açımdan böyle biterse finalde karar vermek daha kolay
Ama açıkçası 5-6 oy geriden geldi
Sonuç belli zaten etikete ne gerek var?Bazı isimlerde ısrarla oy vermiyor. O kişileri fazla etiketleme. Üzülen biz oluyoruzsen en iyisi toplu etiket yap, oylayanları çıkararak.
Ben 10 senedir yemedim. Geçen aldım. Evde duruyor ama bu turu geçmezse bir süre daha yemeyeceğim
------
Alos , Emrecan bunlar hatırlatma yapılıp oy verenler. Onları da çağır![]()
Alos'u yap dedim
Son dakikaya kadar belli olmazSonuç belli zaten etikete ne gerek var?![]()
#şükür.#intensekrizi
![]()
![]()
Aynı grupta olmaları çok kötü oldu.ya hayır olamaz olamaz olamaz. Intense de güzel ama gofret çıkmalı...![]()
ve sonra gofret kazanabilirdi#şükür.![]()
Aynı grupta olmaları çok kötü oldu.İkisi finale çıkabilirdi...
Rüyanda evet.ve sonra gofret kazanabilirdi![]()
Gofret herkesin favorisiRüyanda evet.![]()
Ezgi'min bile favorisi.Gofret herkesin favorisiIntense kötü ve overrated
![]()