2 saat sonra görseydin bu anketi 😡#intensekrizi
@Aserat @Özgür İlk turlarda gördüm ama nedense diğer turlarda göremedim zaten@BesaleT en çok sana kızgınım. Bu anket zamanı online olacağın tuttu 😡
2 saat sonra görseydin bu anketi 😡
------
@The_Erinch anket sahibi harici başkasının etiket etmesi doğru olmaz. Sana zahmet Co admini etiket edermisin. Oy kullanmamış
Gofreti de çok severim ama en son 6 yıl önce yememe rağmen Brownie'nin yeri bende ayrıdır kesinlikle.@BesaleT en çok sana kızgınım. Bu anket zamanı online olacağın tuttu 😡
2 saat sonra görseydin bu anketi 😡
Benim açımdan böyle biterse finalde karar vermek daha kolayBiraz daha fark atılsa sorun etmem ama bu hali üzücü 😡
Bazı isimlerde ısrarla oy vermiyor. O kişileri fazla etiketleme. Üzülen biz oluyoruz sen en iyisi toplu etiket yap, oylayanları çıkararak.
Ben 10 senedir yemedim. Geçen aldım. Evde duruyor ama bu turu geçmezse bir süre daha yemeyeceğimGofreti de çok severim ama en son 6 yıl önce yememe rağmen Brownie'nin yeri bende ayrıdır kesinlikle.
Benim açımdan böyle biterse finalde karar vermek daha kolay
Ama açıkçası 5-6 oy geriden geldi
Sonuç belli zaten etikete ne gerek var?Bazı isimlerde ısrarla oy vermiyor. O kişileri fazla etiketleme. Üzülen biz oluyoruz sen en iyisi toplu etiket yap, oylayanları çıkararak.
Ben 10 senedir yemedim. Geçen aldım. Evde duruyor ama bu turu geçmezse bir süre daha yemeyeceğim
------
Alos , Emrecan bunlar hatırlatma yapılıp oy verenler. Onları da çağır
Alos'u yap dedim o kesin oy verir
Son dakikaya kadar belli olmazSonuç belli zaten etikete ne gerek var?
#şükür.#intensekrizi
Aynı grupta olmaları çok kötü oldu. İkisi finale çıkabilirdi...ya hayır olamaz olamaz olamaz. Intense de güzel ama gofret çıkmalı...
ve sonra gofret kazanabilirdi#şükür.
Aynı grupta olmaları çok kötü oldu. İkisi finale çıkabilirdi...
Rüyanda evet.ve sonra gofret kazanabilirdi
Gofret herkesin favorisi Intense kötü ve overratedRüyanda evet.
Ezgi'min bile favorisi.Gofret herkesin favorisi Intense kötü ve overrated