2021 En Favori Çikolatayı Seçiyoruz! Yarı Final 2.Grup (Son)

En Favori Çikolatayı Seçiyoruz! Yarı Final - 2.Grup - 1 Oy Hakkınız Var- 1 Aday Üst Tura Çıkar (Son)

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün foto atmıştım. Bizim burda varmış ve bende geçenki muhabbet üstüne alayım dedim. 5li paket ama daha canım çekmedi henüz :A doğru zamanda yerim
Görmüştüm diye hatırlıyorum o fotoğrafı :A Neyse en iyisini yapmışsın, yiyince daha çok yiyesin gelebilir önceden uyarı olarak bırakayım buraya :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yok ya 1tane tek yerim. Ayranı da yanına hazır ederim :A Tatlı çok seven biri değilim. Bitirdikten sonra içerim.
Çikolatalı gofretin üstüne ayran mı...

Lover GIF by TRT

Getir, Denizli'ye gelmiş miydi? :A @Dosi
Yaşadığım yerde yok, yarama tuz basmayın... :') :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şerbetli tatlı üstüne ayranı gördüm de çikolatalı tatlı yanına ne be :A

Hava güneşli olduğunda balkonda keyif yaparken uerlm

Ya ne yapsaydım :A ayran çok severim ve o tatlı tadı alır :A bu ara havalar kapalı. Güneşli bir günde balkon keyfi yaparken yerim :A @Cervantes
Hiç tatlının üstüne içmediğimden garip geldi, yoksa fav içeceklerimden biridir. Bu arada merak ettim bunu deneyeceğim :A

Balkon keyfi yaparken çikolatalı gofret yemek mi... 🤤 Yarın acilen yemem lazım :A

• Güldürdün
Hiç tatlının üstüne içmediğimden garip geldi, yoksa fav içeceklerimden biridir. Bu arada merak ettim bunu deneyeceğim :A

Balkon keyfi yaparken çikolatalı gofret yemek mi... 🤤 Yarın acilen yemem lazım :A
Bayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yarar :A sonra normal iştah geri gelir :A

Bayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yarar :A sonra normal iştah geri gelir :A
Baklavayı öyle aman aman sevmediğimden bayramlarda doğal olarak pek yemiyorum, bu yüzden karşılaşmamış olmam muhtemel de güzel yöntemmiş :A

• Güldürdün
Bayramlarda sizin aile kapıya gelen çocuklara ve misafirlere yoğurtlu makarna mı dağıtıyor? :A @slhttnmtl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...