Ayşe de elendi harika bir gece.İlk açıklanan İsmail madem, şuan modumuz bu:
Not: önden hazır ettim okadar eminim ilk açıklanacak
Ekli dosyayı görüntüle 104342
@xemrexxx @dreamy
Atakanlı bi döenm de vardı bide O zaman da varmıydın? Yoksa aynı zamanlarmıydı?Bunu daha önce konuşmuştuk. Evet vardım hatta baya aktifdim Survivor konusunda. Gece @Maskeli Fedai yazıyordu, sabahda ben işe giderken cevap yazıyordum ona (Semih ile alakalı )
Ozamanlar az kişi ile yazışıyordum. Uzak bir şehire gidip geliyordum diye forumdaki aktifliğim sadece Survivor konularından ibaretti
İlk açıklanan İsmail madem, şuan modumuz bu:
Not: önden hazır ettim okadar eminim ilk açıklanacak
Ekli dosyayı görüntüle 104342
@xemrexxx @dreamy
YESSSS BE İSMAİL BALABAN!!!
Macun un söylediği %10 bile doğruysa aleyna ayşeden çok oy alarak elendi demektirŞimdide eminimki Poyraz tur atlayacak.
Ayşe elendi
Ekli dosyayı görüntüle 104343
@dreamy @xemrexxx @12.Adam
Eğer Ayşe alsaydı seneye yarışmayı kesin İzlemeyecektim seneye yine sonlarda izlerim belkiAyşe de elendi harika bir gece.
Poyraz o SMS yorgunluğuyla Ayşe’yi geçtiyse halka kendini sevdirmiş demektir, şaşırdım. Hak eden çıktı.Görev tamam. @dreamy
Ya zaten Aleyna daha öndeydi, şuan hiç bir şekilde yakın oylama vs demedi. Oyun alarak gelmiş oldu. Ama şu var eğer Aleyna alsaydı dokunulmazlığı son 3lüden biri olurdu ama yine Poyraz elerdi onu.Macun un söylediği %10 bile doğruysa aleyna ayşeden çok oy alarak elendi demektir
Poyraz o SMS yorgunluğuyla Ayşe’yi geçtiyse halka kendini sevdirmiş demektir, şaşırdım. Hak eden çıktı.
Aleyna elendi mi? 😱Ya zaten Aleyna daha öndeydi, şuan hiç bir şekilde yakın oylama vs demedi. Oyun alarak gelmiş oldu. Ama şu var eğer Aleyna alsaydı dokunulmazlığı son 3lüden biri olurdu ama yine Poyraz elerdi onu.
İsmail beyciğim tuş olacaksın. Künde'ye getireceğiz. @ÖzgürPoyraz o SMS yorgunluğuyla Ayşe’yi geçtiyse halka kendini sevdirmiş demektir, şaşırdım. Hak eden çıktı.
Vardım vardım, hatta favori üye olduğum seneydi ben Merve ve Turabi finali oldu ya işte o sene gelmiştim 2015'teAtakanlı bi döenm de vardı bide O zaman da varmıydın? Yoksa aynı zamanlarmıydı?
Aleyna kendini direk Smsiz final 3lüsüne atmayı 1 oyun ile kaçırdı. Sonra yine şansızlık yaşadı ve Poyraz ile Sms'e kalıp 49.5 oranı ile elenmiş. Yani kıl payı.Aleyna elendi mi? 😱
Ben de senden 359 gün Sonra kayıt olmuştum.Vardım vardım, hatta favori üye olduğum seneydi ben Merve ve Turabi finali oldu ya işte o sene gelmiştim 2015'te
Gönlümüz İsmail ile o zaman, inşallah birinci olur. Aleyna buralara kadar çok güzel ilerledi zaten son 4'lüde eleneceğini söylemiştim. Poyraz yerine Batuhan kalsaydı keşke final koltuğuna ama şampiyonluğu hakeden biri varsa o da İsmail'dir. @dreamy @12.Adam @Özgür @Angelica ...Vardım vardım, hatta favori üye olduğum seneydi ben Merve ve Turabi finali oldu ya işte o sene gelmiştim 2015'te
------
Aleyna kendini direk Smsiz final 3lüsüne atmayı 1 oyun ile kaçırdı. Sonra yine şansızlık yaşadı ve Poyraz ile Sms'e kalıp 49.5 oranı ile elenmiş. Yani kıl payı.
İsmail ve Poyraz finali olacak.
Ben üye olduktan 1 sene sonra 1000 mesaj olup 1 buçuk sene sonrasında aktif olmaya başladımBen de senden 359 gün Sonra kayıt olmuştum.
Batuhan, İsmail'in yanında ve ilk açıklanınca kendisi çıkmış gibi sevindi. Onun, Aleyna'nın tarafları İsmail'in yanında olurlar. Poyraz o ikiliye Survivor'da finali haketmeyen, kötü isimler demişti. Son günlerde Aleyna hakediyor desede bir öfke var ona. 2
Aleyna umarım AllStar’a katılır. Evrim, Aleyna ve Ogeday’ı desteklerim böyleceEğer Ayşe alsaydı seneye yarışmayı kesin İzlemeyecektim seneye yine sonlarda izlerim belki
Aleyna Acun’un dediğine göre Poyraz ile çok başa baş gitmiş. Eğer geçen hafta İsmail’in kazandığı sembol finalini alsaydı son ikide olurdu net.
1 buçuk sene evvel ara ara mı uğrardın ?Ben üye olduktan 1 sene sonra 1000 mesaj olup 1 buçuk sene sonrasında aktif olmaya başladım
------
Batuhan, İsmail'in yanında ve ilk açıklanınca kendisi çıkmış gibi sevindi. Onun, Aleyna'nın tarafları İsmail'in yanında olurlar. Poyraz o ikiliye Survivor'da finali haketmeyen, kötü isimler demişti. Son günlerde Aleyna hakediyor desede bir öfke var ona. 2
3 kere üst üste Sms'e çıktı, İsmail ise 1 kere. Avantajı var.