The_Erinch
Favori Üye
Annemi izledim geçen kavuştuğumuzda... Ayşe diyor başka birşey demiyor
Annemi izledim geçen kavuştuğumuzda... Ayşe diyor başka birşey demiyor
Aynen bu senenin genelinde hep bir kadın şampiyon algısı vardı. Finalde bir kırmızı bir mavi olacak büyük ihtimalle o yüzden Ayşe’yi elemeniz lazım. Ayraz finale çıkamaz bence.Finale kalırsa kadın şampiyon algısıyla çok zorlar bizi. O yüzden ne kadar sevsem de bugün elenmesi lazım.
------
Asıl Ayşe bu değil, iki haftaki önceki Ayşe’yi düşün...
Yunus Emre iyi soru sorduAsıl Ayşe bu değil, iki haftaki önceki Ayşe’yi düşün...
Sancakay & Aleyna yüzleşmesi içimde ukte kaldı.Yunus Emre iyi soru sordu
Gayet komiktiSancakay & Aleyna yüzleşmesi içimde ukte kaldı.
------
Aleyna Çalışkan batırdın...
Sancakay & Aleyna yüzleşmesi içimde ukte kaldı.
------
Aleyna Çalışkan batırdın...
Hanzade ile kavgası güzelGayet komikti
Mavilere ölüm demesi saçmaydıGayet komikti
Nerelerdesin gözüm hep seni aradı? Desteksiz kaldım.Ay girmeyecem foruma diyordum ama dayanamadım bunu yazıp çıkacam.
YİĞİT POYRAZ SURVIVOR 2021 ŞAMPİYONUDUR! 🏆✍🏻
Mağdur Aleyna'yı Poyraz var etmişti, bugün de Poyraz yok etti. O kadar emindim ki eleyeceğine, çok keyiflendim.
Hanzade 'bende 9 kere potaya girdim galiba bakılsın, kraliçe bende oluyorum'Mavilere ölüm demesi saçmaydı
Evet ona güldüm.Hanzade ile kavgası güzel
Haklıydı bence de ölebilirlerMavilere ölüm demesi saçmaydı
Bugüne damga vurdu Aleyna ç.Hanzade 'bende 9 kere potaya girdim galiba bakılsın, kraliçe bende oluyorum'
Aleyna Ç : 'Seni ben elediğim için asıl Kraliçe benim'
@xemrexxx
Kimse çirkeflik konusunda rakibim olamaz.Nursena mıydı Nursema mıydı adı çirkef kadın. Ss @serhatt ı sollar bu konuda
Çok tatlı biri. Survivor Panoramaya şarkı söyleyerek gelmişti enerjisi güzelHaklıydı bence de ölebilirler
------
Bugüne damga vurdu Aleyna ç.
Trendlere girmiş hemen.Haklıydı bence de ölebilirler
------
Bugüne damga vurdu Aleyna ç.
Kimse çirkeflik konusunda rakibim olamaz.
Çok tatlı biri. Survivor Panoramaya şarkı söyleyerek gelmişti enerjisi güzel
Geçen sene finalde Aycan tweetim tutmuştu bu sene A. Çalışkan tweetim. Sarışın gızlar candır @The_Erinch @Forumdash @Emre OzansoyTrendlere girmiş hemen.
Fark_ı ben
Geçen sene finalde Aycan tweetim tutmuştu bu sene A. Çalışkan tweetim. Sarışın gızlar candır @The_Erinch @Forumdash @Emre Ozansoy
------
Fark_ı ben
Yarısını sadece ikimiz yazmışız vay be.