Emre Ozansoy
Moderatör
Aşkın tarifindeki teyzeyi oynayan kadın bu diziden ayrılan kadın dimi ?
Günlük bölümlerin sonuna doğru ayrıldı.
Aşkın tarifindeki teyzeyi oynayan kadın bu diziden ayrılan kadın dimi ?
Günlük bölümlerin sonuna doğru ayrıldı.
Burda genç kızı oynuyodu yeni dizide teyze rolünde 😱Günlük bölümlerin sonuna doğru ayrıldı.
Ya en az burada 30-35 yaşında vardı, orada bir 10 yaş daha yaşlı ettiler.Burda genç kızı oynuyodu yeni dizide teyze rolünde 😱
Egosuz kadınmış 😱Ya en az burada 30-35 yaşında vardı, orada bir 10 yaş daha yaşlı ettiler.
Şaşırtıcı, üzerinden bu kadar ağır dramla prim yapmasına gelmeyeceğim en azından anma zahmetinde bulunmuşlar.
Birol Güven antiliğin, Burak Yörük - Yusuf Çim - Barış Murat Yağcı antiliğin ile yarışır.Şaşırtıcı, üzerinden bu kadar ağır dramla prim yapmasına gelmeyeceğim en azından anma zahmetinde bulunmuşlar.
Antilik değil bu beybi, gerçekler. 🤣Birol Güven antiliğin, Burak Yörük - Yusuf Çim - Barış Murat Yağcı antiliğin ile yarışır.
Biraz maruz kaldım diziye de günümüzde Gülden'i ne hale getirmişler öğğ.
Gerçekten de hiç olmamış😊Gülden cidden olmamış gelecekte ya. Biraz düzeltseler keşke.
Evet ya hele bu çok çirkef Şükriye yine iyiydi insaflıydıSami'nin eşlerinin Fato Ana ile alıp veremedikleri ne ya? Salın artık şu kadını.
Şükriye'yi seviyordum ama ilk Şükriye'yi. Keşke o kalsaydı.Evet ya hele bu çok çirkef Şükriye yine iyiydi insaflıydı
Evet ya o çok yakışıyordu diziyeŞükriye'yi seviyordum ama ilk Şükriye'yi. Keşke o kalsaydı.
İlk eşlerine yapmadıklarını ikinci eşlerine yapıyorlar. Böylelerine acayip gıcık oluyorum.Evet ya o çok yakışıyordu diziye
Sami'ye de müstehak Şükriye'nin kıymetini bilmedi şimdiki kadın bunu parmağında oynattı nedense ikinci kadınlar daha kıymetli oluyro
Bende ya bende hep böyle oluyor nedense Şükriye bir çamaşır makinesini bile ne zorluklarla aldırmıştı,Sibel'in istemesi yeterli oldu adamı iyi masrafa soktu ilk zamanlar çok itici geliyordu bu Sibel hep bir şeylerin peşinde izlenimi vardı ters köşe oldu hiç sevemedim hala da sevemiyorum soğuk nevaleyi☺İlk eşlerine yapmadıklarını ikinci eşlerine yapıyorlar. Böylelerine acayip gıcık oluyorum.