Yaver Market mevzusu solladı sanki geçici parlama tabiki@Dosi , Erdal bakkal > Yaver market
Sabun köpüğünü bilir misin?Yaver Market mevzusu solladı sanki geçici parlama tabiki
Hayır? diziden mi?Sabun köpüğünü bilir misin?
Olmamış ama unutmuştur macun
------
Bu arada @serhatt la poz vermişsin Ekli dosyayı görüntüle 104258
Ha bu mu evde bile var bundan. YaygınNe dizisi ayol ? Hani çocukken bulaşık sabununu içine koyup baloncuklar çıkarırdık ya...
Ekli dosyayı görüntüle 104260
Aklında neye benzetmiştin?Ha bu mu evde bile var bundan. Yaygın
Erdal bakkal deyince diziden bir sahne ile alakalı birşey soruyorsun sandımAklında neye benzetmiştin?
UEFA sana destek veriyor artık futbolculara sürtünürsün şu an @Tolstoyevski ağlıyor @Dosi bir mendil ver şuna
Görselini paylaştığın merci tüm bunlara saygı gösteriyor.UEFA sana destek veriyor artık futbolculara sürtünürsün şu an @Tolstoyevski ağlıyor @Dosi bir mendil ver şuna Ekli dosyayı görüntüle 104261
Daş olanları alırım.UEFA sana destek veriyor artık futbolculara sürtünürsün şu an @Tolstoyevski ağlıyor @Dosi bir mendil ver şuna Ekli dosyayı görüntüle 104261
Bilhassa daş olanları sana seçtim. Eziklerini ortağına bıraktım.Daş olanları alırım.
Ellerine sağlık.Bilhassa daş olanları sana seçtim. Eziklerini ortağına bıraktım.
Afiyet olsun.Ellerine sağlık.
İsmail hakkıyla geldi buralara, bunu kimse inkar edemez.Kuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy
'kullanılmış' birşeyler istemem (Batu'nun videosuna gönderme)Yaver marketten ne istersin @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 104262
İhraç fazlası ürünler bu markette satılıyormuş.'kullanılmış' birşeyler istemem (Batu'nun videosuna gönderme)