Poyraz Ayşe ve İsmail olsa bakmayacaksın yani?Son 3 ü kim garantileyecek
Düzce belediyesinin çalışmalarını izleyememPoyraz Ayşe ve İsmail olsa bakmayacaksın yani?
Zaten oyundan sonra benimde ilgimi çekmez gibi
SMS'i dinlenen bir İsmail var ama diğerleri yorgun geleceklerDüzce belediyesinin çalışmalarını izleyemem
Bu oyunu kazananın final görme şansı da daha fazla olacak. İnşallah Aleyna alır. O alamazsa Poyraz alsın.O değilde yarın Aleyna alsın, Poyraz ve Ayşe sms'i çok harika olur ama iki kız Sms'e kalabilir.
Yarın yine heyecanlanacağız
Senin agzın neler söylir sakine kadın.Bu oyunu kazananın final görme şansı da daha fazla olacak. İnşallah Aleyna alır. O alamazsa Poyraz alsın.
Ayşe benimde en az sevdiğimBu oyunu kazananın final görme şansı da daha fazla olacak. İnşallah Aleyna alır. O alamazsa Poyraz alsın.
Diğer kişi Ayşe olduğu için bu kadar olumluyum.Senin agzın neler söylir sakine kadın.
Aleyna>İsmail>>>>Berkay>Poyraz>>>>>>>>>AyşeAyşe benimde en az sevdiğim
Yarını çok merak ediyorum
İsmail > = ?Aleyna sonrası yok ama illa olacaksa PoyrazDiğer kişi Ayşe olduğu için bu kadar olumluyum.
Poyraz>>>>>>>>>Ayşe
------
Aleyna>İsmail>>>>Berkay>Poyraz>>>>>>Ayşe
Kalite de nirvanaBen yasemin saylanla emekleyen, kumru ile anaokuluna başlayan, Firdevs yöreoğlu ile ilkokulu, Hürrem Sultan ile ortaokulu, Safiye sultan ile liseyi, merve aksak ile üniversiteyi, Efsun Atahan ile master yapmış, Esma boran la doktoramı vermiş insanım sen kimsin beee @Angelica @ozmoturk @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Alos
Bu nasıl bir laf çarpmadır 😱
Az bile demiş asıl Poyraz elenirse ne diyecek onu merak ediyorumBu nasıl bir laf çarpmadır 😱
Survivor'ı izlemediğim için esprilerini de anlamıyorum.
Boşver sen Batuhan seni de en az bir kere kullansın istersin dimiSurvivor'ı izlemediğim için esprilerini de anlamıyorum.
İstemeyen aptaldır.Boşver sen Batuhan seni de en az bir kere kullansın istersin dimi
Elenirse tabiAz bile demiş asıl Poyraz elenirse ne diyecek onu merak ediyorum
Olmamış ama unutmuştur macunElenirse tabi
Ya bu arada, Batuhan elenirken noter konuşması olmamış mı? Onun yorumlarını okudum baya.
Bu arada @serhatt la poz vermişsinElenirse tabi
Ya bu arada, Batuhan elenirken noter konuşması olmamış mı? Onun yorumlarını okudum baya.
Ben fotoda seni görüyorumOlmamış ama unutmuştur macun
------
Bu arada @serhatt la poz vermişsin Ekli dosyayı görüntüle 104258