Şuraya İsveççe birşeyler karalayacaktım vazgeçtim
Herkese iyi uykular, tatlı rüyalar. Yarına çok güzel bir güne başlamanız dileğiyle
Herkese iyi uykular, tatlı rüyalar. Yarına çok güzel bir güne başlamanız dileğiyle
Yoldaşım genelde hangi favori ifadeyi kullanır? Sen değil sandığın şahıs.
İfade kullanmaz, alıntıları da es geçer geneldeYoldaşım genelde hangi favori ifadeyi kullanır? Sen değil sandığın şahıs.![]()
Virgülden sonraki kısma şapka 🎩 çıkarıyorum.İfade kullanmaz, alıntıları da es geçer genelde![]()
Kurtlar Vadisi..Görenler katılsın ankete lütfen.Yerli dizi cahili olarak beni yönlendirecek insanlara ihtiyacım var. 🤗
https://www.strawpoll.me/45415625
Bundan daha kötü bir öneri hayatım boyunca görmedim...Kurtlar Vadisi..
Ezel'den fersah fersah önde..Kurtlar Vadisi..
Kurtlar Vadisi 1-97... Özellikle ilk 55 bölüm manyaktır. Günümüzdeki malum videolardan çok daha ötesini çok daha önceden söylemiş bir dizidir. Zaten dev oyuncu kadrosu, yönetmeni, senaryo ekibi, Soner Yalçın faktörü... İlk 55 bölümde Necati Şaşmaz bile o kadar ön planda değil, hele ilk sezon...Görenler katılsın ankete lütfen.Yerli dizi cahili olarak beni yönlendirecek insanlara ihtiyacım var. 🤗
Görenler katılsın ankete lütfen.Yerli dizi cahili olarak beni yönlendirecek insanlara ihtiyacım var. 🤗
Ben oyumu L&M'den yana kullandım.Peki sen?Sadece Ezel vs Leyla ile Mecnun?
Oyladım ve sadece 4 oy gelmiş? Oy verdiğim %100![]()
Bunu anlaman gerekirdiBen oyumu L&M'den yana kullandım.Peki sen?
Foruma ara veriyorum diyorum ama adam bana hâlâ KV öneriyor. Adam dublaj oynuyor dublaj, yabancı dizi/filmleri bile asla ama asla dublajlı izlemezken bunu niye izleyeyim?.. 😣😣Kurtlar Vadisi 1-97... Özellikle ilk 55 bölüm manyaktır. Günümüzdeki malum videolardan çok daha ötesini çok daha önceden söylemiş bir dizidir. Zaten dev oyuncu kadrosu, yönetmeni, senaryo ekibi, Soner Yalçın faktörü... İlk 55 bölümde Necati Şaşmaz bile o kadar ön planda değil, hele ilk sezon...
Çünkü dublajlı hali, dublajsız halinden daha iyi ve daha gerçekçi.Foruma ara veriyorum diyorum ama adam bana hâlâ KV öneriyor. Adam dublaj oynuyor dublaj, yabancı dizi/filmleri bile asla ama asla dublajlı izlemezken bunu niye izleyeyim?.. 😣😣
Çünkü dublajlı hali, dublajsız halinden daha iyi ve daha gerçekçi.
Günaydın.@slhttnmtl , günaydın aniden öfkelendiğin oluyor mu?
Genel olarak, bugün yaprak dökümü dizisini valide sultanımla beraber seyrederken beni bir konu hakkında uyardı,ben de tamam sözünü dinleyeceğim dedim tam da o anda dizinin son sahnesinde en sevdiğim dizi müziği sanatçısı olan Toygar Işıklı'nın Gönlüm Göçebe parçası çalıyordu tam moda girdim derken hâlâ olayı (başta sabreder gibi oldum ama )uzatınca tepem attı tersledim.Günaydın.
Ne zaman için soruyorsun mesela, yani normalde gün içinde bazen tabiki de aniden öfkelendiğim oluyor.![]()
Anlık sinirin sonucu, gönlünü alman tavsiye edilir.Genel olarak, bugün yaprak dökümü dizisini valide sultanımla beraber seyrederken beni bir konu hakkında uyardı,ben de tamam sözünü dinleyeceğim dedim tam da o anda dizinin son sahnesinde en sevdiğim dizi müziği sanatçısı olan Toygar Işıklı'nın Gönlüm Göçebe parçası çalıyordu tam moda girdim derken hâlâ olayı (başta sabreder gibi oldum ama )uzatınca tepem attı tersledim.