- Reaksiyon puanı
- 114,286
- Puanı
- 1,060
@12.Adam hatırladın mı ne çakal kediydi ama şuHiçbiri ama illa bir seçim olacaksa.
@Dosi , bir kedi gördüm sanki@12.Adam hatırladın mı ne çakal kediydi ama şu
Bu arada aslında Tweety de Jerry de sözde kimlikte erkek karakterler ama ben resmi açıklamaları takmıyorum, benim için ikisi de dişidir çocukluğumda öyle sanıyordum ve öyle de devam edecek
Şu eti çizgi dizide ne zaman görsem canım çekerdi, hep böyle ama az pişmiş biftek yemek istedim ama böylesi çok zor genelde küçük parçalara ayrılır filan@Dosi , bir kedi gördüm sanki
Bende bunu buldum.
Tom @Tolstoyevski , Jerry @Dosi , Spike ta benim.
Ekli dosyayı görüntüle 104231
İkimize de bırak açgözlülük etme. @DosiŞu eti çizgi dizide ne zaman görsem canım çekerdi, hep böyle ama az pişmiş biftek yemek istedim ama böylesi çok zor genelde küçük parçalara ayrılır filan
Sen yakalarsın.Biz üstümüze bir şey dökülmesin diye önlük tarzı bir şey takarken @Dosi çoktan bifteği kapıp götürür yuvasına
Hiç farkında değilim vallaAynı anda 4 kişi dizinin yorum konusunu açmış. Nasıl başardınız aynı anda açmayı
Aynı anda 4 kişi dizinin yorum konusunu açmış. Nasıl başardınız aynı anda açmayı
@/serhatt'ın konusu kalacakEkli dosyayı görüntüle 104314
bakalım kim kazanmış
Kim kazanmış acaba 😂Ekli dosyayı görüntüle 104314
bakalım kim kazanmış
Sana da sorayım nasıl başardınız bunu acaba@/serhatt'ın konusu kalacak
Hiç bilmiyorum ki ben normalde 17.59.59'da basınca bile nedense saati 18.00 olmuyordu, bu sefer 2 saniye geç bastım Diğerleri naptı hiçbir fikrim yokSana da sorayım nasıl başardınız bunu acaba
Yeni dizilerin yorum konusu 18.00' da mı açılıyor, pusuda bekliyordunuz demek ki 4 kişiHiç bilmiyorum ki ben normalde 17.59.59'da basınca bile nedense saati 18.00 olmuyordu, bu sefer 2 saniye geç bastım Diğerleri naptı hiçbir fikrim yok
18.00'den öncesi yasak. Kapmak için de herkes tam 18.00'e denk getirmeye çalışıyorYeni dizilerin yorum konusu 18.00' da mı açılıyor, pusuda bekliyordunuz demek ki 4 kişi
Vay canına, bilmiyordum bunu. Ben siteye bir şeyler oluyor sandım ilk başta18.00'den öncesi yasak. Kapmak için de herkes tam 18.00'e denk getirmeye çalışıyor
Ahahahahahahah, bu kuralı kimse söylemeden biri bilemiyor maalesef. Bende ilk favori üye olduğun gün Çatı Katı Aşk'ın konusunu açan olmamış deyip yarım saat önceden açmıştımVay canına, bilmiyordum bunu. Ben siteye birşeyler oluyor sandım ilk başta
Bi sürü bildirim vardi ama eskilere bakamıcam İyiliğime andıysanız düğünüzüe geleyim Yok kötü dedikoduysa ....@Forumdash 1 yılda 23250953092 kez kulaklarını inletmişimdir.