19 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzlediniz?

• İbo Show | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Şef Akademi | Fox TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

İŞTE TOTAL'DE İLK 10 PROGRAM

total-R0A2.png

İŞTE AB'DE İLK 10 PROGRAM

ab-oJRZ.png

İŞTE ABC'DE İLK 10 PROGRAM

abc-n1sq.png

4psyps.jpg

1. bölümden sonra ilk ve son defa Kardeşlerim izledim. :A

Sabah açaydın kardeşim :A
------

A2

Seçim telaşı stresi nedeniyle bugünün Cumartesi olduğu bile yemin ederim aklımdan çıkmış, seçimlere o kadar dalmışım ki @Emre Ozansoy hatırlatması sayesinde geç jeton düştü kendisine teşekkür ediyorum tekrardan, seçim telaşı ve stresi yüzünden konuyu geç açtığım için de özür diliyorum herkesten.. :A 🙈

@Dosi @12.Adam

Seçim telaşı stresi nedeniyle bugünün Cumartesi olduğu bile yemin ederim aklımdan çıkmış, seçimlere o kadar dalmışım ki @Emre Ozansoy hatırlatması sayesinde geç jeton düştü kendisine teşekkür ediyorum tekrardan, seçim telaşı ve stresi yüzünden konuyu geç açtığım için de özür diliyorum herkesten.. :A 🙈

@Dosi @12.Adam
Bugün kimde olduğunu bileydim msj atardım sana .:A Önemli değil geç osun temiz olsun.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
GS seçim heyecanı :A

@Dosi @12.Adam
Sebebini az çok tahmin edebiliyorum ama senden duymak istedim. :A

Kardeşlerim yaz gelmesine rağmen ABC'de yükselmiş bile. :Z Tebrikler, çok güzel kapatmış. Yeni sezonda da güzel oranlarla yoluna devam eder.