Galatasaray Spor Kulübü 38. Başkanlık Seçimi - Genel Yorum Konusu

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Sizce Kim Olur?

• İbrahim Özdemir

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Son 8 kasa kaldı 60 küsür fark... Son 8 kasada en az 160 fark atması gerekiyor Elmas'ın, bu da mucize gibi bir şey.

------

Keşke yanlış çıksa ama bu Süleyman Rodop denilen muhabir genelde asparagas bilgi vermez ve sevilmez bu yüzden, bu nedenle son 2 sandıkta o küme halinde oylar gelecektir Hamamcı'ya... Bu yüzden 28 bittiğinde Elmas'ın en kötü 100 oy önde olması gerekiyor. 8 sandık kaldı, 8 sandıkta kapanır mı bu kadar fark zor. Ama kazanan taraf 100'in altında farkla kazanacak gibi duruyor şu aşamada...

Gerçi Hamamcıoğlu da bizim istediğimiz 3.adaydı yani Şardan'ın kazanmasındansa kötünün iyisidir ama kulübe para harcatmaz, Terim'le anlaşamayıp yabancı hoca vb. getirebilecek potansiyeli olduğu için istenmiyor pek. Yine de kazanırsa da kıyamet olmaz, ama kaybederse Terim ile 1 şampiyonluk daha görebilmek daha keyifli olacak bizim adımıza. :A
------

28, 29 ve 30.sandıklarda yeni mezunlar oy kullanmış sadece. GS liseli mezunlar oy kullanmış ve yeşil yani liseli Hamamcıoğlu lehine oylar heps... Son 2 sandık diyorduk ama son 3 sandık buradan dönmez artık.
Mezunlar yenilik ister İbrahim Özdemir soyaddan kaynaklı kötü oy alabilir

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Son 3 sandık, Hamamcıoğlu 12 oy önde... Eğer son 3 sandıkta blok oylar Hamamcı'ya gidecek teorisi gerçek çıkarsa, ki öyle gözüküyor, yeni başkanımız Hamamcıoğlu hayırlı olsun... Ama Burak Elmas şu an 12 oy geride ve 2 sandık... Off iyi gerilim heyecan yaptık şu farka var 28 sandık boyunca Hamamcıoğlu önde sürdürmesine rağmen farkın bu kadar erimesi...
------

Öne geçtik allahu akbaaaar öne geçtik ama bitmedi maç son 2 sandık offfffff offffffff fena heeycan yaptım
------

• Beğendim
Reactions: Ege Bartu
Okadar önemsemiyorum :A
Tanımıyorum bile adayları. Şuan Survivor izliyorum. Daha heyecanlı :A
Tek haneli farklar var bu yüzden heyecan ve merak büyük kıran kırana geçiyor :A

Aziz Yıldırım zamanında 1 oy farkla kazanmış gerçi, bazen böyle kıran kırana geçebiliyor...
------

Okadar önemsemiyorum :A
Tanımıyorum bile adayları. Şuan Survivor izliyorum. Daha heyecanlı :A
------

Ozaman Hamamcı'yı destekliyorum :A
Aşk olsun ama bizim mutlu olmamıza çok mu üzülürsün :bhr: :/ FB konusunda gün gelir devran döner biz de böyle oluruz :bilmem: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tek haneli farklar var bu yüzden heyecan ve merak büyük kıran kırana geçiyor :A

Aziz Yıldırım zamanında 1 oy farkla kazanmış gerçi, bazen böyle kıran kırana geçebiliyor...
------

Aşk olsun ama bizim mutlu olmamıza çok mu üzülürsün :bhr: :/ FB konusunda gün gelir devran döner biz de böyle oluruz :bilmem: :A
GS için en kötüsü olsun tabiki. Tek temennim bu :A

• Güldürdün
GS için en kötüsü olsun tabiki. Tek temennim bu :A
Hadi hadi içten içe Elmas'a sempati duyduğunu da biliyoruz :A Yahu zaten GS için en kötüsü kimin olacağı belli değil ki, Ali Koç mesela FB taraftarı çok istiyordu ama sonrası malum... Belki Hamamcı GS adına daha iyi olacak ama cimri bir herif, o yüzden Burak Elmas'tan yana taraftarlar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hadi hadi içten içe Elmas'a sempati duyduğunu da biliyoruz :A Yahu zaten GS için en kötüsü kimin olacağı belli değil ki, Ali Koç mesela FB taraftarı çok istiyordu ama sonrası malum... Belki Hamamcı GS adına daha iyi olacak ama cimri bir herif, o yüzden Burak Elmas'tan yana taraftarlar :A
Tanımıyorum ki niye sempati duyayım. Sadece isim olarak uygun dedim :A

• Güldürdün
Tanımıyorum ki niye sempati duyayım. Sadece isim olarak uygun dedim :A
İsim manasında dedim zaten, isimler de önemli :A Hamam ne öyle bu sıcakta insanı terletir hem :bilmem: :A

Neyse son 2 sandık ve heyecan gerilim büyük.... Hamamcı kazanacak gibi duruyor ve 28 sandık boyunca o önde gitti sonuçta, 350 küsür oy öndeydi başlarda. Haliyle come back olur mu diye gerildik :A