18 sandıkta her sandıkta 11 oy fark atarsa başkan işteilk 15 sandık önemli. Kalan 3 sandıkta da Elmas önde olursa bir ihtimal diyebiliriz, bu 3 sandık sonucu fark 150’nin altına düşmezse Hamamcı işi bırakmaz.
Hamamcı kazanırsa da GS adına çok kötü olmaz, sadece taraftarın isteğini yapmayan cimri bir yönetim söz konusu olur ama lobi gücü bakımından bizi zayıf düşürmezler yine de. Şardan’ın kaybetmesi Hiç yoktan iyidir en azından..
İşte bu 3-4 sandık o yüzden önemli, bu sandıklarda yine Hamamcı önde çıkarsa daha da bırakmaz demek istiyorum. Farkın 150 civarına inmesi ise ivmeyi bi ihtimal değiştirebilir18 sandıkta her sandıkta 11 oy fark atarsa başkan işte
3 sandık sonra işin rengi belli olabilir...ilk 15 sandık önemli. Kalan 3 sandıkta da Elmas önde olursa bir ihtimal diyebiliriz, bu 3 sandık sonucu fark 150’nin altına düşmezse Hamamcı işi bırakmaz.
Hamamcı kazanırsa da GS adına çok kötü olmaz, sadece taraftarın isteğini yapmayan cimri bir yönetim söz konusu olur ama lobi gücü bakımından bizi zayıf düşürmezler yine de. Şardan’ın kaybetmesi Hiç yoktan iyidir en azından..
Bu saatten sonra Burak önde çıkar bence hep.İşte bu 3-4 sandık o yüzden önemli, bu sandıklarda yine Hamamcı önde çıkarsa daha da bırakmaz demek istiyorum. Farkın 150 civarına inmesi ise ivmeyi bi ihtimal değiştirebilir
Pandemi saçmalıkları filan bir şeyler diyorlardı az olmasının nedeni ama bence de saçmalık iş fazla uzuyorBu saatten sonra Burak önde çıkar bence hep.
Bu arada seçim sisteminiz çok kötü. 5 kişi 5000 oy sayıyor 50-60 kişi bir grup yapmak bu kadar mı zor? Biz 20.000 oyu 1.5-2 saatten az sürede saydık.
Ben gördüm Galatasaray lisesini Fenerbahçeli olduğum için orda okumak istemedin Işık'a gittim ilk okul için @Tolstoyevski kurada çıktımSeçimler hayırlı uğurlu olsun... Beklenenden az katılım söz konusuymuş ve Hamamcı tayfasının katılımı daha fazlaymış. Hamamcı’nın yönetim ekibi çok iyi olmakla birlikte, başkan olursa bizi fazla bunaltacağını, hesap kitap işlerine fazla odaklanacağını düşünüyorum o yüzden Hamamcı ve Şardan favori olsalar da umarım bir 💎süprizi olur...
Keşke GS lisesini kazanabilseydim zamanında. Her zaman içimde uktedir zaten ve böyle anlarda da daha da şey ediyor, şu seçimde oy kullanmak isterdim... Yine de rengimiz belli, desteğimiz belli olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 104042
Kim diyor?29 ve 30.sandıklarda blok halinde Eşref’e oy verilmiş kesin bir bilgi. Bu demek oluyor ki son 3-4 sandığa Hamamcı geriden gelse bile en az 100 oy geride olmadığı sürece kazanma şansı çok yüksek.
GS içlerinden ünlü bir muhabir diyor genelde yanlış bilgi vermez. Bu yüzden şu an 128 fark değil 228 fark var diye hesaplamak daha doğru 29 ve 30’u saymazsak da 11 sandık kalmış oldu kıl payıyla Hamamcı kazanır son 2 sandık sayesindeKim diyor?
Totemdir oKim diyor?
İrlanda'da Alman kadın teknik direktörü tanıyorum eğitim görüyor İrlanda'da hemde futbol Alman ve İrlanda ortaklığı iyi iş çıkarır futbolda takımlar gelişmek istiyorsa bence bu şart bu iş erkek teknik direktörle gitmez değişim şartGS içlerinden ünlü bir muhabir diyor genelde yanlış bilgi vermez. Bu yüzden şu an 128 fark değil 228 fark var diye hesaplamak daha doğru 29 ve 30’u saymazsak da 11 sandık kalmış oldu kıl payıyla Hamamcı kazanır son 2 sandık sayesinde
Fark 65'e indi bile O teori de yanlış çıkacak kesin.Beklenilenin aksine fark erimiyor. 7-8 oy farkla erimez bu iş, en az 25-30 gerekiyordu sandık başına. Son 2 sandıkta en az 100 fark Hamamcı'ya gideceğini hesap edersek bu iş bitti diyebiliriz. Eşref saatimiz hayırlı olsun. Hayırlısı buymuş.
Keşke yanlış çıksa ama bu Süleyman Rodop denilen muhabir genelde asparagas bilgi vermez ve sevilmez bu yüzden, bu nedenle son 2 sandıkta o küme halinde oylar gelecektir Hamamcı'ya... Bu yüzden 28 bittiğinde Elmas'ın en kötü 100 oy önde olması gerekiyor. 8 sandık kaldı, 8 sandıkta kapanır mı bu kadar fark zor. Ama kazanan taraf 100'in altında farkla kazanacak gibi duruyor şu aşamada...Fark 65'e indi bile O teori de yanlış çıkacak kesin.