Galatasaray Spor Kulübü 38. Başkanlık Seçimi - Genel Yorum Konusu

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Sizce Kim Olur?

• İbrahim Özdemir

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Yok Burak Elmas olmazsa o olsun diyorlar :A
Peki ben niye direk bu 2 isme takıldım 😱
Gerçekten 2si favori ise çok ilginç bir durum oluyor benim için :A enerjileri, biri tipten, biri isimden verdi. Bari ikiside olmasın :A

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İşte bu gerçek Fenerbahçeli dosi :A Tabii ki ikisi de olmasın :A
Ben ikisinide ilk kez bu konuda sadece o foto ve isim olarak gördüm ve ilk düşüncemi yazdım. Sende zaten bana zıt olmaya şartlanmışsın, hemen ikisinden biri kazanırsa benden bilmeler ilginç:A
Gs'yi en aşağı çekecek isim olur inşallah 🤲

• Harika
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İlk sandıklarda Eşref Hamamcıoğlu önde olacaktır. Bakalım İzmir’den gelen oylar etki edecek mi diğer sandıklar bakımından.

1- Hamamcı
2 - Şardan
3- Elmas

İlk sandıklarda bu durumun olması çok muhtemel. İlk 3 sandığı önde bitiren yarışı da önde bitirir gibi duruyor.

İlk sandıklarda Eşref Hamamcıoğlu önde olacaktır. Bakalım İzmir’den gelen oylar etki edecek mi diğer sandıklar bakımından.

1- Hamamcı
2 - Şardan
3- Elmas

İlk sandıklarda bu durumun olması çok muhtemel. İlk 3 sandığı önde bitiren yarışı da önde bitirir gibi duruyor.
Katılmıyorum :A Mustafa Cengiz, Dursunla yarışırken son sandıklarda farkı eritip öne geçmişti.

Katılmıyorum :A Mustafa Cengiz, Dursunla yarışırken son sandıklarda farkı eritip öne geçmişti.
İlk sandıklar ihtiyar liselilerin sandığı genelde, Hamamcı açık ara önde olmazsa kazanması zora girer ama açık ara önde olursa bilemiyorum. :A

Dursun Özbek-Mustafa Cengiz arasındaki seçimde epey heyecanlanmıştık o zaman için Dursun'dan kurtuluyoruz diye. Ama kurtulduk da ne oldu, sanki yerine gelen ondan iyi iş yaptı :A

O yüzden bu seçimlere dair en ufak bir heyecan yok içimde. Muhtemelen kim kazanırsa kazansın kulübü bir adım bile ileri götüremeyecektir zaten.

Eşref kazanırsa Galatasaray seneye ilk 5'e giremez.
O işler belli olmuyor belki de hayırlısı bu olacak GS adına, Yiğit Şardan'ın kazanmasından daha iyidir en azından.. Ali Koç adına da beklentiler çok büyüktü, çok büyük bir heves vardı malum ama ilk senesinde küme düşmemeye oynadı.

• Beğendim
Reactions: Ege Bartu
İlk 10 sandıkta Eşref Hamamcıoğlu önde. Hiçbirini tanımıyorum adayların ama Galatasaray için en hayırsızı olur inşallah. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
AÇILAN SANDIK SAYISI 11
Metin Öztürk:343
İbrahim Öztürk:45
Eşref Hamamcıoğlu:654
Burak Elmas:431
Yiğit Şardan:189