Macaristan 0-3 Portekiz | EURO 2020 - F Grubu Maçı

Muhtemelen ben yazdıktan sonra kesin harika bir gol atacaktır ama bu Ronaldo boş kaleye gol atmak ve penaltı kullanmaktan başka bir iş yapmaz.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Portekiz, 9 dakikada fişini çekti Macarların. :A

Ne güzel 0-2 iken Macarlar 1 gol ataydı da 1-2 biteydi ya. :(

Bu tür kapanan takımlara karşı oynanan maçlarda o ilk golü bir şekilde bulmakta bitiyor iş ya. 80 dk uğraştılar golü bulabilmek için. Attıkları gibi direkt çöktü Macaristan, çok kısa süre kalmasına rağmen o sayede 3-0 oldu.

KRAL da biri penaltıdan olmak üzere iki gol yazdı ve tarih yazmaya devam ediyor :bhr: @DarkLegenD

Yalnız tahmin olarak 3-0 yazmıştım, sonradan değiştirip 2-0 yaptım 😡 @Dosi

Bu tür kapanan takımlara karşı oynanan maçlarda o ilk golü bir şekilde bulmakta bitiyor iş ya. 80 dk uğraştılar golü bulabilmek için. Attıkları gibi direkt çöktü Macaristan, çok kısa süre kalmasına rağmen o sayede 3-0 oldu.

KRAL da biri penaltıdan olmak üzere iki gol yazdı ve tarih yazmaya devam ediyor :bhr: @DarkLegenD

Neden değiştirmek istedin?

Hocaları saçma sapan işler yapmasaydı Portekiz rakibini çok rahat çözerdi. Çok geniş kadroları var. Adam bu maçta William Carvalho oynatıyor. Sanki rakip Fransa'ymış gibi çift liberoyla çıkıyor maça.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Neden değiştirmek istedin?
@Tolstoyevski nin yüzünden 😡 Konuda şunu görünce dedim deplasman dezavantajıyla zor maç olur bu, 3-0 zor diye düşündüm. Nitekim zor da maç oldu ama bir şekilde 3-0 oldu :A

65 Bin Taraftarın stadyuma alınacağı Puskas Arena'da gerçekleşecek...

35 yaşındayım, iki çocuk babasıyım, ben böyle bir futbolcu görmedim. Pele, Maradona, Kel Ronaldo, Messi... Hepsini izledim ama bu çok başka bir seviye...

images (51).jpeg

Ben gibi 0 puan değil en azından :A
Değiştirsem puan gidiyor. Değiştirmeye niyetlenip yapmadığımda yine puan gidiyor :bilmem: