Utku beyciğim,isimlerini bahşetselerde daha yakından desteklesekPortekiz'i desteklemek için 3 sebep daha
Utku beyciğim,isimlerini bahşetselerde daha yakından desteklesekPortekiz'i desteklemek için 3 sebep daha
Düşünce gücüyleNeyle geçiş yaptın? Kgs mi? Hgs mi? @Tolstoyevski
Fazla zorlama Sonra beynin patlamayabilir.Düşünce gücüyle
Kütük dostum da doğru yolu bulduEn büyük Portekiz taraftarıyım artık
Sevgililerin ismini yazıp girlfriend dersen çıkar muhtemelenUtku beyciğim,isimlerini bahşetselerde daha yakından desteklesek
Dur bi bakıp hemen geleyimKütük dostum da doğru yolu buldu
Sevgililerin ismini yazıp girlfriend dersen çıkar muhtemelen
Ayrımcılığa karşıyızRuben Dias taraflarına geçiş yaptık....
Felix-Margarita CorceiroUtku beyciğim,isimlerini bahşetselerde daha yakından desteklesek
Bakalım hangimize geri dönüş yapacak?Ayrımcılığa karşıyız
------
Felix-Margarita Corceiro
Silva-İnes Tomaz
Diaz-April İvy
https://www.instagram.com/p/CQJYASnn0Oo/
teşekkür etmene gerek yok insanlık vazifesi
Kısmet işte.Portekiz, 9 dakikada fişini çekti Macarların.
Ne güzel 0-2 iken Macarlar 1 gol ataydı da 1-2 biteydi ya.
Neden değiştirmek istedin?Bu tür kapanan takımlara karşı oynanan maçlarda o ilk golü bir şekilde bulmakta bitiyor iş ya. 80 dk uğraştılar golü bulabilmek için. Attıkları gibi direkt çöktü Macaristan, çok kısa süre kalmasına rağmen o sayede 3-0 oldu.
KRAL da biri penaltıdan olmak üzere iki gol yazdı ve tarih yazmaya devam ediyor @DarkLegenD
Yalnız tahmin olarak 3-0 yazmıştım, sonradan değiştirip 2-0 yaptım 😡 @Dosi
Portekizli Aykut Kocaman.Hocaları saçma sapan işler yapmasaydı Portekiz rakibini çok rahat çözerdi. Çok geniş kadroları var. Adam bu maçta William Carvalho oynatıyor. Sanki rakip Fransa'ymış gibi çift liberoyla çıkıyor maça.
@Tolstoyevski nin yüzünden 😡 Konuda şunu görünce dedim deplasman dezavantajıyla zor maç olur bu, 3-0 zor diye düşündüm. Nitekim zor da maç oldu ama bir şekilde 3-0 olduNeden değiştirmek istedin?
35 yaşındayım, iki çocuk babasıyım, ben böyle bir futbolcu görmedim. Pele, Maradona, Kel Ronaldo, Messi... Hepsini izledim ama bu çok başka bir seviye...Bu tür kapanan takımlara karşı oynanan maçlarda o ilk golü bir şekilde bulmakta bitiyor iş ya. 80 dk uğraştılar golü bulabilmek için. Attıkları gibi direkt çöktü Macaristan, çok kısa süre kalmasına rağmen o sayede 3-0 oldu.
KRAL da biri penaltıdan olmak üzere iki gol yazdı ve tarih yazmaya devam ediyor @DarkLegenD
Ben gibi 0 puan değil en azındanBu tür kapanan takımlara karşı oynanan maçlarda o ilk golü bir şekilde bulmakta bitiyor iş ya. 80 dk uğraştılar golü bulabilmek için. Attıkları gibi direkt çöktü Macaristan, çok kısa süre kalmasına rağmen o sayede 3-0 oldu.
Açık söyleyeyim, U MU RUM DA değil...Bunu gören @MEnes , fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.Serumla kendine geldi.
@DarkLegenD a da aynısını söyle tamam mı?...Açık söyleyeyim, U MU RUM DA değil...
Ona da söylerim, ben kimseden çekinmem... @DarkLegenD Ronaldo denen adamın ne kazandığı veya ne yaptığı U MU RUM DA değil...@DarkLegenD a da aynısını söyle tamam mı?...