EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Bugün 0 puan olaram gidiyoruz :A artık edit etmeye cesaret edemiyorum. Kısmet bundan sonrası
Bugün çoğunluk patladı, ben de sıfır çekmişim ama birkaç kişi hariç herkes sıfır çektiği için sorun yok :A Hasanca bile sıfır çekmiş :bilmem: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bugün çoğunluk patladı, ben de sıfır çekmişim ama birkaç kişi hariç herkes sıfır çektiği için sorun yok :A Hasanca bile sıfır çekmiş :bilmem: :A
Maç daha yeni başlarken ben niye Çek demedim diye bi şaşırdım kendime :A o an artık ne düşündüysem :A
İsveç için ise tamami ile duygusal hareket ettim :A Türkiye'de objektif değerlendirmiştim :A

Maç daha yeni başlarken ben niye Çek demedim diye bi şaşırdım kendime :A o an artık ne düşündüysem :A
İsveç için ise tamami ile duygusal hareket ettim :A Türkiye'de objektif değerlendirmiştim :A
İsveç de az kalsın Finlandiya gibi sürpriz yapacaktı gerçi, bu turnuvada hiçbir maç kesin garanti değil onu anladık artık :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İsveç de az kalsın Finlandiya gibi sürpriz yapacaktı gerçi, bu turnuvada hiçbir maç kesin garanti değil onu anladık artık :A
Finlandiya deyip yarama tuz bastın.
Sana 2-1 yazdığımı demiştim ama sonra son 1 saat kala birazda sen 'oranlara' bak deyip aklımı çeldin diye edit yaptım. Sonuç -2

Finlandiya deyip yarama tuz bastın.
Sana 2-1 yazdığımı demiştim ama sonra son 1 saat kala birazda sen 'oranlara' bak deyip aklımı çeldin diye edit yaptım. Sonuç -2
O maçta ekstrem beklenmedik bir olay olmasa Danimarka her türlü kazanırdı ama işte o üzücü olaydan dolayı adamlar kaybettiler... Neyse ki adama bir şey olmadı şükür.

Fakat sonradan değiştirip de puan aldığın bir maç olmadı mı hiç? Eğer olduysa o şekilde teselli olmak en iyisi :A

• Üzücü
Reactions: Dosi
O maçta ekstrem beklenmedik bir olay olmasa Danimarka her türlü kazanırdı ama işte o üzücü olaydan dolayı adamlar kaybettiler... Neyse ki adama bir şey olmadı şükür.

Fakat sonradan değiştirip de puan aldığın bir maç olmadı mı hiç? Eğer olduysa o şekilde teselli olmak en iyisi :A
Hayır. 1 kere tek edit yaptım, o da bu maçtı. Artık cesaret edemiyorum :A
Geçen sefer 1 puan ile etiket kaçtı. Bu tarz hatalar kötü maalesef :A
Bu sefer @Maskeli Fedai alacak. Biz almasakta olur :A

Böyle üstlerde olsun ki salmasın tahminleri :A
Farklı kişiler olsun. Biz sıramızı saldık :A
Şaka maka 35 kişilik dev bir lig oldu, sadece 55 küsür maç olacağı için de şampiyonluğu final maçı belirleyecektir ve birden fazla şampiyon olursa sürpriz olmaz artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şaka maka 35 kişilik dev bir lig oldu, sadece 55 küsür maç olacağı için de şampiyonluğu final maçı belirleyecektir ve birden fazla şampiyon olursa sürpriz olmaz artık :A
Yeni isimler gelmiş baya :A
Bakalım yeni bir hasanca vakası olacak mı :A

0 puan. Harika gidiyorum :A
Bu skorları baya bi gelişi güzel yapmıştım daha turnuva başlamadan :A

2.hafta sonuçları belli oldu... Haftanın birincisi 6 puanla @Maskeli Fedai olurken; @12.Adam ise liderlik tahtını bırakmayıp 16 puanla zirvedeki yerini korudu..

Screenshot 2021-06-16 002700.png

3.hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...

@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @Angelica @HeisenBerg @mesmeso @bazinga @Sherlock @XanTier @A. Poyraz Bilgin @DarkLegenD @Doğan @sefa55 @slhttnmtl