Bende çikolata için özellikle Pehlivanoğluna giderim ama görmedim ki oranın çikolata reyonu müthiştirÇikolataların olduğu raflardan çıkmayan biri olarak söylüyorum ki hiç görmedim. Bence artık üretilmiyor.
Bende çikolata için özellikle Pehlivanoğluna giderim ama görmedim ki oranın çikolata reyonu müthiştirÇikolataların olduğu raflardan çıkmayan biri olarak söylüyorum ki hiç görmedim. Bence artık üretilmiyor.
Ay bu çok güzel.
İsotcum tam şenlik bu Olm Şu Alaska Frigoyu önersene nasılsa 4 tane hakkın var.
Eti Burçak, Eti Sütlü Çikolatalı, Piknik, Biskrem, Tutku, İkram vs. bisküvidir ama Halley'in nesi bisküvi?
Sinema salonlarından başka bir yerde yok o zaman.Kız bizim CineNs de bile var..hiçmi sinemaya gitmedin.Büfenin önünde koca dolapları vardır.
Sİnemaların vazgeçilmezidir.
Soğuk yenir.
Bence fiyat/performans açısından en iyi çikolatalardan biriİsotcum tam şenlik bu Olm Şu Alaska Frigoyu önersene nasılsa 4 tane hakkın var.
Tüm sinema salonları; Migros;Trendyol;İsteGelsin de bulunurSinema salonlarından başka bir yerde yok o zaman.
Çikolata için Migros, Trendyol vs. tercih etmem ya ben hiç. A101, Bim, ŞokTüm sinema salonları; Migros;Trendyol;İsteGelsin de bulunur
O da dondurma aslında. Bu arada sinemada hiç frigo yemedim ama reklamını 1500 kere izlemişimdir.@bazinga Patron bu ikisi Alaska Frigoyu ilk kez duymuş.
Senin gibi bir sinema canavarından bir yorum bekliyorum.
Lüks tüketim sınıfında da olsalar var.Ben Türkiye'deyken sadece Milka vardı hatırlıyorum. Çoğu olduğuna emin miyiz? Kurun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ayakta kalmaları çok zor çünkü.
Şayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir.
Piko,Son gelen önerilerle 41 adet oldu;
64 tamamlamak adına kenarda tuttuğunuz markaları yazabilirsiniz arkadaşlar
@Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno45 @bazinga @phoebebuffay @kerem @12.Adam
Bounty'yi gittiğim ilk markette gördüm, onu da yaygın sınıfına alabiliriz rahatlıkla. İlgimi çekmeyen tarzda bir çikolata olduğu için dikkatimi çekmemiş.O da dondurma aslında. Bu arada sinemada hiç frigo yemedim ama reklamını 1500 kere izlemişimdir.
------
Lüks tüketim sınıfında da olsalar var.
Mars, Snickers, Milka Oreo, Twix, Toblerone, Kinder Bueno, Toiffifee, Hanuta gayet yaygın. (Özellikle ilk altısı)
Ritter, Lindt, Bounty, Bussbeisser de zorlarsan bulabileceğin çikolatalar. Diğer Kinder çeşitleri, Sun Rice, Knoppers bilmiyorum. Onları bulmak zor olabilir ya da hiç radarıma yakalanmadılar.
Patron görselde bile var derken Slovakya gol attıBounty'yi gittiğim ilk markette gördüm, onu da yaygın sınıfına alabiliriz rahatlıkla. İlgimi çekmeyen tarzda bir çikolata olduğu için dikkatimi çekmemiş.