EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın :A aynı şekilde @slhttnmtl

Bunlar hep strateji.. :A
Ben de aynısını diyecektim şimdi :A Stratejiymiş... @MEnes @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski

DaringEuphoricAntbear-size_restricted.gif

Bonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:

Ekli dosyayı görüntüle 103640Ekli dosyayı görüntüle 103641
Şampiyonluk için Fransa favori gözükse de Portekiz'de takımına üst üste ikinci Avrupa Şampiyonasını kazandırmaya hazırlanan bir winner var. Ve bu takım o zamanki halinden çok daha güçlü. Yani kazanan biz olacağız... @DarkLegenD @HeisenBerg
jpeg.jpg

Şampiyonluk için Fransa favori gözükse de Portekiz'de takımına üst üste ikinci Avrupa Şampiyonasını kazandırmaya hazırlanan bir winner var. Ve bu takım o zamanki halinden çok daha güçlü. Yani kazanan biz olacağız... @DarkLegenD @HeisenBerg
jpeg.jpg
Ruben Dias, Bernardo Silva, Ruben Neves, Joao Felix... Gerisini sayamadım...

tenor (5).gif

Aslında orda birisini gömdüm de o Portekiz'i övdüğümü sandı... O yüzden harika atmış, masum... :A @DarkLegenD
Gerisini sayamadım çünkü bu kaliteye nefesim yetmedi... Sen ise kendin çalıp kendin oynuyorsun yine... Harikayı geri çekiyorum...

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Aslında orda birisini gömdüm de o Portekiz'i övdüğümü sandı... O yüzden harika atmış, masum... :A @DarkLegenD

Gerisini sayamadım çünkü bu kaliteye nefesim yetmedi... Sen ise kendin çalıp kendin oynuyorsun yine... Harikayı geri çekiyorum...
O birisinin fotoğrafını attığım için yazmaya gerek yoktu zaten. O kişi herkesi gömüp 1 ay sonra kupa ellerinde yükselirken göreceğim ben Enes yoldaşımı :A

Ahahahaha doğru olanı yapmış oldun gerçekleri görünce, güzeelll... :A
O birisinin fotoğrafını attığım için yazmaya gerek yoktu zaten. O kişi herkesi gömüp 1 ay sonra kupa ellerinde yükselirken göreceğim ben Enes yoldaşımı :A
Evet evet kesin yaşanacaktır bu dediğin... :A O birisinin en son ne zaman kritik maçlarda iş yaptığını gördük acaba da bu turnuvada şov yapıp takım taşıyacak... :A
------

(@MEnes )Mecnun,için LM > CR konu kapanmıştır. :A
L&M tabi ki daha büyük, şakası bile kabul edilemez.. :A

Evet evet kesin yaşanacaktır bu dediğin... :A O birisinin en son ne zaman kritik maçlarda iş yaptığını gördük acaba da bu turnuvada şov yapıp takım taşıyacak... :A
------

Nasıl rezil bir insansın sen... Portekiz'in ilk 11'ini yolda görsen ölü taklidi yaparsın...

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam

------

Portekiz milli takımı çöp Juventus'a benzemez. Arkasındaki çok önemli desteklerle birlikte şovunu yapıp şampiyonluğu getirecek reis :A

Ben milli takım konusunda baya geri kalmışım anlaşılan. Sanırım 0 puanda ilerliyorum. :A

Edit: Evet, 0 puandayım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam